Noxili 02.11.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Przeprowadzałem sie w życiu kilka razy . I tak powiem: albo mieszkanie ( to bez "budowli" lepionych w latach 70 ,80 i wczesnych 90) w mieście .I to koniecznie w centrum miasta . Mieszkanie takie by wychodzac było sie zaraz w centrum blisko sklepów , kin klubów itp Czyli duza anonimowość i mieszkanie w mieście Albo dom pod miastem w okolicy z dobrymi boczymi drogami z omijaniem wezłów komunikacyjnych, spory ogród .W poblizu koniecznie wioska / miejscowośc z podstawową infrastruktura(spożywczaki , przychodnia, szkoła) I dla świetego spokoju w ogrodzie z 2 -3 wilki i jeden oswojony terytorialny kocurek . To zapewnia całkowite poczucie nienaruszalności terytorialnej od sasiadów , ich kotów , debilnych podkopujących sie pod siatka jamników itp Szeregówka zaś to taki ni pies ni wydra . No ewentualnie mogę zrozumieć ludzi mieszkajacych w szeregówkach w centrum miasta , coś takiego jak widuje sie w filmach dziejacych sie w Nowym Jorku - niewiem czy coś takiego buduje sie w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 04.11.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 z tymi wilkami to bym nie przesadzał pod każdy płot robi się podmurówkę i nic się nie podkopuje a obce psy uciekają same jak nie sa na swoim terenie. Kolejna sprawa to nie zamieniłbym tej ciszy i spokoju na nic innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlensa22wp.pl 05.12.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 ja mam segment 200m kw i działke 560 mkw i nie narzekam ładne osiedle wszędzie kosteczka trawniczki wszędzie blisko jest tańszy w utrzymaniu niż dom stojący i idealny dla tych , którzy często wyjeżdżają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda.grab 12.09.2019 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2019 My z mężem i dwójką dzieci kupiliśmy segment z dużą działką w inwestycjo osiedle polana od firmy a2deweloper.pl i jesteśmy bardzo zadowoleni z tego zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts