m146457pl 04.06.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ciekawe nowoczesne na www malex-meble pl[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 04.06.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ciekawe nowoczesne na www malex-meble pl[/img] jak już się reklamujecie to na swoich stronach podajcie namiary kontaktowe tj telefon, adres etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.06.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ciekawe nowoczesne na www malex-meble pl[/img] jak już się reklamujecie to na swoich stronach podajcie namiary kontaktowe tj telefon, adres etc O tym samym pomyslalam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m146457pl 04.06.2009 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ciekawe nowoczesne na www malex-meble pl[/img] jak już się reklamujecie to na swoich stronach podajcie namiary kontaktowe tj telefon, adres etc O tym samym pomyslalam! wszystko jest na stronie , wystarczy ją przejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 04.06.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 wszystko jest na stronie , wystarczy ją przejrzeć zasada strona powinna zaciekawić formą i treścią w ciągu 15 sekund jeżeli w tym czasie nie znalazłem namiarów w dziale kontakt to wg mnie ich tam nie ma anonimowe pole mailingowe nie wystarczy, brak podstawowych informacji dot. pełnej nazwy, siedziby, formy działalności,telefonu, nip regon etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m146457pl 05.06.2009 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 wszystko jest na stronie , wystarczy ją przejrzeć zasada strona powinna zaciekawić formą i treścią w ciągu 15 sekund jeżeli w tym czasie nie znalazłem namiarów w dziale kontakt to wg mnie ich tam nie ma anonimowe pole mailingowe nie wystarczy, brak podstawowych informacji dot. pełnej nazwy, siedziby, formy działalności,telefonu, nip regon etc Ciekawe to co napisałeś , wydaje mi się że informacje są krótkie i przejrzyste , firma - opis jak długo na rynku ekspozycja - gdzie się znajduje , wraz z nr telefonu i adresem wszystko to zajmuje 10 sekund pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts