majki 05.06.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Cześć Ma ktoś może z Was taki napęd przy bramie, lub słyszał o jakiś opiniach ? Szukam opinii "na żywo" z góry dzięki, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ELEKTRO 05.06.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 witam http://www.gfa-elektromaten.de/ nie montowałem ich napędów ale z tego co widać na stronie to produkują profesjonalne napędy.Najważniejsze jest zlokalizowanie dystrybutora na Polskę i dostęp do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.06.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Wiem, strone znam, mam już wszystkie dane techniczne, instrukcje obsługi itp. Tylko czekam na jakąś opinię real-usera Bo o takim napędzie myślę / zaproponowano mi do bramy ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ELEKTRO 05.06.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Najważniejszy jest serwis w Polsce co z tego że uzyska pan pozytywne odpowiedzi zreszta zakładam że takie będa .I dla przykładu piorun panu walnie w instalacje i bedzie pan musiał jechać do niemiec. awarie zawsze sie trafiają a moim zdaniem podstawa to mieć blisko serwisanta. rozpatruje to w innych kategoriach poprostu się tym zajmuję i wiem jak to wyglada ze strony życiowej zainstalować prawie wszyscy potrafią ale z naprawą i częściami zamiennymi moze juz być kłopot.Warto zatem sprawdzić czy jest ktoś w Polsce z tym towarem i czy ma serwis. Nie ma takich napędów które by nie uległy awarią w ten czy inny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.06.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Najważniejszy jest serwis w Polsce co z tego że uzyska pan pozytywne odpowiedzi zreszta zakładam że takie będa .I dla przykładu piorun panu walnie w instalacje i bedzie pan musiał jechać do niemiec. awarie zawsze sie trafiają a moim zdaniem podstawa to mieć blisko serwisanta. Firma oferująca bramę jest z Łodzi, daje gwarancję zarówno na brame jak i na napęd oraz serwis. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ELEKTRO 05.06.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 o to jestem zaskoczony bo jesteśmy z łodzi .Jak dają gwarancję to ryzyko wpadki maleje.Najwazniejsza jest dokumentacja rachunki i gwarancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopfast 14.04.2014 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 o to jestem zaskoczony bo jesteśmy z łodzi .Jak dają gwarancję to ryzyko wpadki maleje.Najwazniejsza jest dokumentacja rachunki i gwarancja. Witam, jeżeli chodzi o instrukcje obsługi dla silników i sterowań to mogę polecić stronkę www.gfa-elektromaten.pl, posiada zbiór wszystkich instrukcji od napędów i sterowań. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 14.04.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Witam Witam, jeżeli chodzi o instrukcje obsługi dla silników i sterowań to mogę polecić stronkę http://www.gfa-elektromaten.pl, posiada zbiór wszystkich instrukcji od napędów i sterowań. pozdrawiam Rozumiem, że to pierwszy Twój post ale warto zerknąć na datę cytowanej wypowiedzi albo po prostu wykupić reklamę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielm 13.06.2014 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Jeśli temat istnieje i nikt go nie wyrzucił/zamknoł to dlaczego nie odpisywać? Tym bardziej ze jest to cenna informacja do tego tematu (firma się otwiera na polskę) dla następnego który zaraz założy nowy temat w obawie ze napiszą to co MMichał ) (bez urazy) . Pozdrawiam i dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts