Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Napęd do bramy segmentowej - GFA Elektromaten

Recommended Posts

Najważniejszy jest serwis w Polsce co z tego że uzyska pan pozytywne odpowiedzi zreszta zakładam że takie będa .I dla przykładu piorun panu walnie w instalacje i bedzie pan musiał jechać do niemiec.

awarie zawsze sie trafiają a moim zdaniem podstawa to mieć blisko serwisanta.

rozpatruje to w innych kategoriach poprostu się tym zajmuję i wiem jak to wyglada ze strony życiowej :wink: zainstalować prawie wszyscy potrafią ale z naprawą i częściami zamiennymi moze juz być kłopot.Warto zatem sprawdzić czy jest ktoś w Polsce z tym towarem i czy ma serwis.

Nie ma takich napędów które by nie uległy awarią w ten czy inny sposób.

Najważniejszy jest serwis w Polsce co z tego że uzyska pan pozytywne odpowiedzi zreszta zakładam że takie będa .I dla przykładu piorun panu walnie w instalacje i bedzie pan musiał jechać do niemiec.

awarie zawsze sie trafiają a moim zdaniem podstawa to mieć blisko serwisanta.

Firma oferująca bramę jest z Łodzi, daje gwarancję zarówno na brame jak i na napęd oraz serwis.

pozdrawiam, majki

• 4 years później...
o to jestem zaskoczony bo jesteśmy z łodzi :wink: .Jak dają gwarancję to ryzyko wpadki maleje.Najwazniejsza jest dokumentacja rachunki i gwarancja.

Witam,

jeżeli chodzi o instrukcje obsługi dla silników i sterowań to mogę polecić stronkę www.gfa-elektromaten.pl, posiada zbiór wszystkich instrukcji od napędów i sterowań.

pozdrawiam

Witam

Witam,

jeżeli chodzi o instrukcje obsługi dla silników i sterowań to mogę polecić stronkę http://www.gfa-elektromaten.pl, posiada zbiór wszystkich instrukcji od napędów i sterowań.

pozdrawiam

Rozumiem, że to pierwszy Twój post ale warto zerknąć na datę cytowanej wypowiedzi albo po prostu wykupić reklamę :)

Pozdrawiam

• 1 month później...

Jeśli temat istnieje i nikt go nie wyrzucił/zamknoł to dlaczego nie odpisywać? Tym bardziej ze jest to cenna informacja do tego tematu (firma się otwiera na polskę) dla następnego który zaraz założy nowy temat w obawie ze napiszą to co MMichał ;)) (bez urazy) .

Pozdrawiam i dzięki!