RadziejS 05.06.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Witam, noszę się z zamiarem kupna i zamontowania kotła. Myślę o Junkers Cerapur Smart ZSB-14 3C. Chcę kupić kociołek, poszukuję instalatora i serwisanta do pierwszego uruchomienia. Co jest, co trzeba: - 100% podłogówki, zamontowane dwa rozdzielacze, jeden w kotłowni, jeden na piętrze, z rurami sprowadzonymi do kotłowni- zero grzejników- jak najprostsza instalacja ma być- zasobnik do podłączenia też potrzebuję- trzeba wpuścić rurę w komin ok 9 m wysoki (pojedynczą) - w czapie komina trzeba wykonać otwór (komin będzie szedł wolnym kanałem wentylacyjnym okrągłym) Domek znajduje się w Raszynie, więc zapraszam osoby z tego obszaru. Automatyka jaka ma być zamontowana - do uzgodnienia na miejscu. Proszę o oferty z przykładowymi cenami: [email protected]. Termin - za ok 1-2 miesiące. Pozdrawiam, RS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts