bonii 05.06.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 witam serdecznie moze ktoś jest zadowolony z wykonanej wentylacji mechanicznej przez instalatorów z Lublina mam trudności ze znalezieniem wykonawcy a muszę już podjąć decyzję czy robić czy nie? z góry bardzo dziękuję za namiary i pozdrawiam Bonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwopijca 29.06.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 witam serdecznie moze ktoś jest zadowolony z wykonanej wentylacji mechanicznej przez instalatorów z Lublina mam trudności ze znalezieniem wykonawcy a muszę już podjąć decyzję czy robić czy nie? z góry bardzo dziękuję za namiary i pozdrawiam Bonii Mnie robili instalacje z ASK z Krakowa, monter (firma GOMAR) jest z Radomia i do Warszawy nie bylo problemu z dojazdem to tym bardziej do Lublina nie powinno byc problemu Wyslij zapytanie do nich i przygotuja Ci wstepna wycene do ktorej musi sie odniesc monter instalacji - u mnie wyszlo prawie to samo, doszlo mi kilka rzeczy wiec i cena lekko sie zmienila http://www.renovent.pl/ - dali mi dobra cene na centrale z bypassem Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts