iwett27 05.06.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Witam, mam zamiar kupic ten piękny narożnik ale zanim to zrobie chcialabym sie dowiedziec czy warto....czy ktos z Was uzytkuje juz ten mebel i moze sie podzielic doświadczeniami???? PozdrawiamIwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 05.06.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Też mam go na oku i bardzo chciałabym widzieć go w swoim slonie. Niestety nie widziałam go w realu. Wydaje mi sie ,ze na forum ktoś kiedyś napisał ,że wygodny. Czekam na opinie iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 05.06.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Oto on: http://www.meblowy.com.pl/images/livingroom/big_ben.jpg Mi marzy się szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 05.06.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 mi tez marzy sie szary kolor:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 05.06.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 ja go widziałam w realu, bo rozpatrywałam te opcję. muszę Wam powiedzieć, że spory jest. ten stolik jest dość duży. sporego salonu potrzeba.a narożnik ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 05.06.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Mój salon ma 32m2 i ma w nim stać tylko naroznik. Zmieści się?Monah siedziałaś na nim? Wygodne to niskie oparcie?iwett27 jak kupisz koniecznie daj znać ,bo u mnie to jeszcze długa droga do kanapy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 06.06.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 no jak ma sam narożnik stac to spoko ten stolik jest dosyc masywny - pamiętaj o tym, jeżeli będziesz go chciała mie na środku salonu (jak na zdjeciu). teraz co do wygody. pamiętam, że jak się siadało, to się człowiek zapadał trochę się w to siedzisko. oparcie za daleko i poduchy trochę za małe. ale jak kto lubi. musiałabyś gdzieś go znaleźc i wypróbowac. jakby co mogę dac znac, gdzie stoją w Poznaniu ja teraz też mam taki narożnik o szerokości 1m, ale oparcia są wysokie, a poduchy duże - jest wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majalu 06.06.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 nie siedziałam na tym, ale na podobnym i nie nabyłabym, mimo, ze mi sie bardzo podoba powód: gługie dość siedzisko, więc albo siedzi się nieopartym, albo się majta nogami i trzeba się najpierw zsunąć zanim się wstanie (jestem wzrostu przeciętnego, 166cm) , optymalny sposób siedzenia to z podkulonymi nogami, bo sie zmieszczą spokojnie nie trzeba zaawansowanej ciąży, żeby mieć problemy ze wstawaniem, chyba, że ktoś ma baaaardzo długie nogi, a szczególnie kość udową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majalu 06.06.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 tu gabaryty sa chyba podobne, zobacz na zdjeciu 5 jAK pANNA SIEDZI http://livingroom.eu/produkt.php?id=40 sorki za caps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 06.06.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 A ja własnie dzisiaj ogladałam, siedziaąłm, i jestem zachwycona!!!!!!! Wcale nie zapada sie podczas siedzenia, opieralam sie bardzo wygodnie ale fakt ja jestem wysoka i moze dlatego ale w końcu kupuje go pod siebie a nie pod innych:) Wybrałam juz material i w poniedzialek jade zamawiac. Wybralismy moduł 3x3 bez stolika. Szerokosc siedziska 118cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 06.06.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 piekny jest! ponizej fotka wraz z modelka http://livingroom.eu/pictures/fragment_1335.jpg nie wydaje mi sie jakis bardzo gigantyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 06.06.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 A ja własnie dzisiaj ogladałam, siedziaąłm, i jestem zachwycona!!!!!!! Wcale nie zapada sie podczas siedzenia, opieralam sie bardzo wygodnie ale fakt ja jestem wysoka i moze dlatego ale w końcu kupuje go pod siebie a nie pod innych:) Wybrałam juz material i w poniedzialek jade zamawiac. Wybralismy moduł 3x3 bez stolika. Szerokosc siedziska 118cm. Czekam na zdjęcia!!!! W jakim kolorze zamówiłaś? szary? Z jakiej tkaniny obicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 06.06.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 przymierzałam sie do tego naroznika ale po wizycie w sklepie zrezygnowałamjest wielki, to faktale przez ta swoja wielkośc wydał mi sie strasznie niewygodnymoim zdaniem nadaje sie tylko do leżeniaz wygodnym siedzeniem na nim miałam problem siedzisko jest bardzo głebokienie odpowiadało mi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 07.06.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Jestem załamana!!! Rozrysowałam sobie mojego pięknego Big Bena w salonie tam gdzie ma stanąc i sie załamałam...((( Mam ściany 4,30x 4,75x2,70 i jak wpasowalam tam naroznik to sie okazalo ze 3/4 miejsca zajmuje własnie on! tv bedzi wisial na tej scianie 2,70 wiec srodek tv bedzie mniej wiecej na wysoosci brzegu Big bena:((( Wiec masakra! Niby przestrzeń jak pust wydaje sie spora to jednak po wstawieniu tam tej kanapy bedzie po prostu zawalona:( Zrobi zdjecie i Wam pokaze jak to wyglada. Kurde a juz mialam nadzieje ze najtrudniejszy wybór za nami!!!!!!!!! Ehh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 08.06.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Jestem załamana!!! Rozrysowałam sobie mojego pięknego Big Bena w salonie tam gdzie ma stanąc i sie załamałam...((( Mam ściany 4,30x 4,75x2,70 i jak wpasowalam tam naroznik to sie okazalo ze 3/4 miejsca zajmuje własnie on! tv bedzi wisial na tej scianie 2,70 wiec srodek tv bedzie mniej wiecej na wysoosci brzegu Big bena:((( Wiec masakra! Niby przestrzeń jak pust wydaje sie spora to jednak po wstawieniu tam tej kanapy bedzie po prostu zawalona:( Zrobi zdjecie i Wam pokaze jak to wyglada. Kurde a juz mialam nadzieje ze najtrudniejszy wybór za nami!!!!!!!!! Ehh....</p><p> </p><p> </p><p> nie załamuj się</p><p> to ten big ben jest taki wielki</p><p> my mamy salon 46 mkw i tez był za duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 08.06.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 to co nie bedę miała tej pięknej kanapy.... nawet nie myslałam ,ze on aż taki wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 08.06.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 to co nie bedę miała tej pięknej kanapy.... nawet nie myslałam ,ze on aż taki wielki. tak jak pisalam wyzej - jest ogromny i moim zdaniem srednio nadaje sie do siedzenia nawet przed TV, o piciu kawy miżna zapomnieć jest idealny do wylegiwania się z tego co pamietam, to maja w livingroomie bardzo podobny modulowy wypoczynek o mniejszych wymiarach ale nie pamietam jak sie nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldona_koz 08.06.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Popieram przedmówców. Styl super, ale niepraktyczne. Lubię ekstrawagancję, lecz nie za cenę wygody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 08.06.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Hm....ciagle mysle o tym big benie:) Dzieisj bylam i sprawdzalam wersje prosta 3xl...nie wiem ale to wylegiwanie mi sie podoba..Co innego wybraliscie zamiast Big bena (pytam osoby ktore braly pod uwage BB ) ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majalu 08.06.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ja się napalałam pierwotnie, ale mnie siedzisko odrzuciał zanim napaliłam się mocno. W międzyczasie rozważaliśmy davos wajnerta, ale po opiniach o meblach tej firmy odpuścilismy, mimo, że nadal mi się podoba. Zdecydowalismy zrobic test na kilka lat kupiliśm kanapy przez sieć, nie widząc na żywca, zapłaciliśmy za 3+2+pufa w sumie jakąś 1/3 davosa i czekamy na wykonczenie chałupy, zeby moc kanapy rozpakowac i przetestować. dokładnie z tego modeluhttp://www.allegro.pl/item648220791_skorzana_biala_sofa_bardzo_miekka_i_wygodna.html w jasnym bycaście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts