iva_marti 08.06.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Hm....ciagle mysle o tym big benie:) Dzieisj bylam i sprawdzalam wersje prosta 3xl...nie wiem ale to wylegiwanie mi sie podoba.. Co innego wybraliscie zamiast Big bena (pytam osoby ktore braly pod uwage BB ) ??? Szczerze powiem, że nic nie brałam innego pod uwagę. Ciekaw jestem co innego wybierzesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 08.06.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ja mam sofę narożną i pufę Passo z Asadeny. też duża, choć nie tak jak BB mysio szara, z filcowanej wełny. uwielbiam ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 09.06.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Iva narzaie nic nie znalazłam lepszego od BB:) Poki co biore pod uwage wersje 3xl...i ewentualnie jakis fotel tez z livingrooma np cuba, albo black Jack'a cos na wzór BB ale wezszy bo 115cm i mozna dostawic pufe na wzór szezlaga z jednej strony. W piatek jade jeszcze w dwa miejsca i jak nic nie znajde to biore albo BB albo BJ:) Zrobie wtedy kącik typowo telewizyjny gdzie bedzie mozna sie rozwalic na kanapie i ogladac seriale:) Kawe bede piła przy innym stoliku który planuje wstawic tez do salonu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 09.06.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ja brałam go pod uwagę. Byłam w salonie, siedziałam i bardzo mi się podobał, ale rzeczywiście jeśli zaprosimy kogoś na kawkę to nie wygodny. Mnie marzyło się takie głębokie siedzisko i może bym się zdecydowała w końcu, ale nijak nie mogłam tego poukładać w salonie, za duży. W sumie to w tym salonie firmowym jak usiadłam chyba na wszystkim co możliwe to wygrał Lincoln http://www.livingroom.eu/produkt.php?id=40 jest bardzo wygodny. No ale znów nie pasowały mi wymiary. Zrobiliśmy w końcu na wymiar u tapicera coś na wzór tego http://www.vero.com.pl/page,produkty,idprod,19,type,gal.html# . miałam okazję na tym siedzieć w salonie producenta, super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 09.06.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Linkoln byl u mnie nr 1 zanim zobaczyłam Big Bena...ale Linkoln nie robi juz takiego wrazenia jak BB wyglada jak zwykła prosta sofa...wygodna to fakt ale bez rewelacji. Dlatego odpadł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 09.06.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 bardzo szerokie siedziska i nieproporcjonalnie małe poduchy - na dłuższą metę nadaje się tylko do leżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts