belliash 02.10.2017 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2017 Odswieze po latach: Jaki akryl polecicie do uszczelnienia i wykonczenia polaczenia oscieznicy okiennej PCV ze sciana?W 1 pokoju mam jakis Soudala ale w kilku miejscach odpada (jakby nie trzymal sie ramy okiennej). Pytanie czy mozna kupic cos lepszego, czy to kwestia wykonania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Okse 02.10.2017 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2017 Raczej kwestia samego materiału a nie jego producentaSilikon jak i akryl nie zawsze dobrze trzyma się podłoża przez lataZ czasem odchodzi od okna dobrze przylegając do muru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.10.2017 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2017 Jeśli odkleja się od okna to obstawiam wadę przygotowania powierzchni. Okno plastikowe potrafi być "tłuste" lub odwrotne - zamazane farbą która z czasem odpada. Dlatego dobrze jest przetrzeć ramę benzyną ekstrakcyjną. No i akryl - dobrze jak jest świeży, w sklepie kosztuje mniej niż 10zł. Droższych/lepszych/ nie widuję, ale podobno są (jeden z moich klientów chwalił sobie Grienplast - ale nie mogę potwierdzić - nie próbowałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuusamo 02.10.2017 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2017 Polecam (sprawdziłem) SIKA SIKACRYL 150, poniżej 9 zł we francuskim markecie budowlanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts