asiacz 05.06.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 (edytowane) Mam do sprzedania drzwi CLASSEN, model Tetyda nr 5, nowiutkie, zapakowane oryginalnie. Okazało się, że zamówiłam na zły wymiar i musiałam kupić drugie. Jeśli ktoś zainteresowany proszę o kontakt za pomocą "Wiadomość prywatna".Zainteresowanym wyślę również więcej zdjęć (swoich, zamontowanych już drzwi). Kolor wenge. Sprzedaję wraz z ościeżnicą.W skład kompletu wchodzi:* skrzydło Tetyda model 5, wenge, 80cm prawe* ościeżnica regulowana 75-95, wenge, prawa* podcięcie wentylacyjne* zamek wc* uwaga: klamka nie wchodzi w skład kompletu Całość jest nowa, stoi w komisie w salonie RuckZuck w Poznaniu.Tylko odbiór osobisty (w salonie można zamówić transport). Cena kompletu: 866 zł (cena z faktury), możliwość negocjacji ceny. Naprawdę polecam te drzwi, sama je posiadam i jestem bardzo zadowolona. http://www.classen.com.pl/www/pliki_graficzne/a_drzwi/tetyda/model5.jpg Edytowane 9 Marca 2011 przez asiacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiacz 10.07.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 (edytowane) Obniżam cenę kompletu (drzwi + ościeżnica) do 650 zł! Jeśli jesteś zainteresowana (-y) zakupem, ale chcesz negocjować cenę - proszę o info na priv. Edytowane 9 Marca 2011 przez asiacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiacz 09.03.2011 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Oferta jest nadal aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts