maysee 18.06.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Obecnie jestem Dixi - a nie Jankes - i jest powazna roznica. In Dixieland I take my stand to live and die in Dixie For Dixieland, that's where I was born Early Lord one frosty morn Look away, look away, look away Dixieland odzyskał, odzyskał - ale okazało sie że tylko po to by odsprzedać Caddbery"sowi, tak jak margaryna śniadaniowa z Szopienic sprzedała sie Van der Bergowi, a Żywiecki Full Heinekenowi.....itd, itd, itd, itd,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, No i szkoda bo Heineken to zwykle siuski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.06.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Obecnie jestem Dixi - a nie Jankes - i jest powazna roznica. In Dixieland I take my stand to live and die in Dixie For Dixieland, that's where I was born Early Lord one frosty morn Look away, look away, look away Dixieland he,he, jasne,jasne (kurde - niczego nie zrozumiałem, piszcie po Polsku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.06.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 odzyskał, odzyskał - ale okazało sie że tylko po to by odsprzedać Caddbery"sowi, tak jak margaryna śniadaniowa z Szopienic sprzedała sie Van der Bergowi, a Żywiecki Full Heinekenowi.....itd, itd, itd, itd,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, No i szkoda bo Heineken to zwykle siuski. niestety, ale TAK!!!!!! Mój regionalny od lat full stał się Van Purem, Okocim stał się Carlsbergiem a ulubione kiedyś Klubowe z Krakowa (zawsze lepsze od tych z Radomia) stały się Philipem Morrisem. Tfu.......Panie, komu to przeszkadzały te stare linie technologiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.06.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Obecnie jestem Dixi - a nie Jankes - i jest powazna roznica. In Dixieland I take my stand to live and die in Dixie For Dixieland, that's where I was born Early Lord one frosty morn Look away, look away, look away Dixieland he,he, jasne,jasne (kurde - niczego nie zrozumiałem, piszcie po Polsku) Dixi to Poludnie - karoliny south and north i inne takie rozne savannah - ladne zreszta miasto. Piosenka rzecze o tym, ze jak zes sie urodzil na Poludniu w mrozny poranek to i i zejdziesz na Poludniu i niekoniecznie smiercia naturalna....... No i jak moge nie glosowac jak zescie dali du.y Heinekenowi brrrrrrrr. Wszystkie te przemyslowe browary sa teraz z gotowca-proszku zmieszanego z woda a nie z chmielu. Jak mozna to pic....ffuuj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.06.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 , wiec czerwic bylby w sam raz - i zauwazmy ! ! ! - jakie to szczesliwy zbieg okolicznosci - jednoczesnie mamy sw Marii Magdaleny ( a wie chociaz ktos jaka postac historyczna kryje sie pod tym symbolem ? ) i piknik Gazety Wyborczej . gratulacje! za znajomość Biblii i historii. O Jerum! No prosze...i trafil sie rabin i ksiadz w jednej osobie czyli znawca Biblii Dobra to jakiego swietego laczymy w czerwcu z piknikiem Gazety Wyborczej ? Bo rzeczywiscie jestem kiepska w te klockii .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 18.06.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dobra to jakiego swietego laczymy w czerwcu z piknikiem Gazety Wyborczej ? D Michnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.06.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 To juz go kanonizowali ? ? O swieta Kleopatro ! Na kolana ...ide wzniesc modly do Adasia. Tak swoja droga ....przebrnal ktos kiedys przez jego wypociny dziennikarskie ? To wyzsza szkola jazdy...za chu nie wiadomo o co chodzi....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.06.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 No i jak moge nie glosowac jak zescie dali du.y Heinekenowi brrrrrrrr. Wszystkie te przemyslowe browary sa teraz z gotowca-proszku zmieszanego z woda a nie z chmielu. Jak mozna to pic....ffuuj . wiesz niby nie masz nic wspólnego, ale gadasz jak Ci których znam, a którzy znaja dobrze browary. Kiedyś mi wspominali że tylko Żywiec jeszcze jest robiony na chmielu, a cała reszta na jakimś antybiotykowym prochu. Hmmmmmmmm.. Powtórzyłas to, a to dla mnie zły znak, bo na codzień pijam inne niz Żywiec. Może i cos w tym jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.06.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 E tam..... nawet ci z ilorazem - 10 wiedza, ze przemyslowe piwo obecnie to erzac....Zywiec tez juz . Tylko male , prywatne browary..... organicznie, dziwolagi , ekolodzy-terrorysci i tak dalej....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 18.06.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Gorzala dobra przynajmniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.06.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Masz na mysli ta na myszach pedzona ? Czy ja wiem......raczej odpadam w przedbiegach ......ja to po bozemu tylko czerwone wino i tylko jak maz jest w poblizu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.06.2009 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Polskie święta świeżych jankesów nie obowiązują, więc tym razem, dla przekory, głosowanie odbędzie się tylko wśród tubylców. Co do grillowania 22 VII, to słuszna uwaga, zwłaszcza, że twórca polskiego grilla , Gabończyk Kaczyński Jarosław jest akurat z AK i na 22 lipca oburzyłby się śmiertelnie a jego brat nadąłby się okrutnie i znowu pogniewał na cały naród. Wedel więc odpada. pomimo swego rozdawnictwa mąki mieszkańcom Pragi. Proponuję 4 lipca, wreszcie (poza sylwestrem) będzie to nasze wspólne święto z Ameryką . Nie dość, że radosne, to w tym roku po raz pierwszy jeszcze kolorowe. Mieszkancom Warszawy , nie tylko Pragi zartownisiu ....w 39 mosty nie byly zburzone . Pomylilo ci sie z ofensywa radziecka ......... To Ameryka jest kolorowa od stycznia 09 ? To chyba ogladasz filmy z holylud z lat 50 ych i 60 ych i70ych. Sa tak samo prawdziwe jak przekonanie sprzed paru miesiecy, ze Polska to po-tega a Srany chyla sie ku upadkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 19.06.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Sa tak samo prawdziwe jak przekonanie sprzed paru miesiecy, ze Polska to po-tega a Srany chyla sie ku upadkowi Te Srany są zaiste fascynujące. Podświadomość ? Pisz może trochę rzadziej a konkretniej i nie ekscytuj się tak mocno, bo takie nierozładowane podniecenie przyśpiesza i tak przedwczesną menopauzę. W dodatku męża także jeszcze długo nie będzie w pobliżu, więc nawet z tego czerwonego wina nic nie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 19.06.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 ja to po bozemu tylko czerwone wino i tylko jak maz jest w poblizu. No jak to? Po Bozemu to jest tak jak za czasow studenckich. Niekonczaca sie opowiesc alias zestaw rodzinny (0,7L+0,5L+0,25L+0,25L). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.06.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Niestety......... ........... dobre czasy szybko sie skonczyly i zostalo swiecenie przykladem Poza tym nie kazdego stac na taki odwyk jak bylych prezydentow : Busha i Kwasniewskiego na przyklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 19.06.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Biedny gruby Olo, zawsze cos pechowego mu sie przytrafialo. A to noga, a to wirus. I nie pomogly gorzkie zale i krokodyle lzy corki Aleksandry w jednej z popularnych telewizji sniadaniowych. Ale przynajmniej kumple go lubili.... http://img150.imageshack.us/img150/7185/kwaheyah.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.06.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Zabawowy koles byl........ .......ale cos Jola zniknela z radarow dzialanosci charytatywnej....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 19.06.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Moze ja przygotowuja na wybory? Disco Jola Polo na prezydenta ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.06.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Sa tak samo prawdziwe jak przekonanie sprzed paru miesiecy, ze Polska to po-tega a Srany chyla sie ku upadkowi Te Srany są zaiste fascynujące. Podświadomość ? Pisz może trochę rzadziej a konkretniej i nie ekscytuj się tak mocno, bo takie nierozładowane podniecenie przyśpiesza i tak przedwczesną menopauzę. W dodatku męża także jeszcze długo nie będzie w pobliżu, więc nawet z tego czerwonego wina nic nie wyjdzie. No to masz zmartwienie.....bo menopauza dopada facetow czesto w okolicach 30ki a niektorych to nawet jeszcze wczesniej . Charakteryzuje sie gubieniem podszerstka i przejsciem niektorych czesci ciala ze stanu czekolady w stan gumy . Nie zauwazylam tez zeby mi cos wychodzilo ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 19.06.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 No to masz zmartwienie.....bo menopauza dopada facetow czesto w okolicach 30ki a niektorych to nawet jeszcze wczesniej . Charakteryzuje sie gubieniem podszerstka i przejsciem niektorych czesci ciala ze stanu czekolady w stan gumy . Nie zauwazylam tez zeby mi cos wychodzilo ....... Może w Sranach stuprocentowi faceci , których zapoznałaś, obficie miesiączkują, mają cycki i menopauzę koło trzydziestki. W Polsce problem menopauzy chłopów nie dotyczy, chociaż ty, jako polski dziwoląg, masz wyraźnie zauważalną andropauzę - gubienie skarpetki, wzmożona aktywność dysgraficzna, nadmiernie eksponowana euforia, rozwodnienie mowy, zwiotczenie kory itd. Tak mi przykro, że nie zauważyłaś, iż nic ci już nie wychodzi. Mam cichą nadzieję, że chociaż stercz ci sterczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts