lump praski 19.06.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Aye , aye - dowcip ci sie troche zacial ........ Widac po tobie, ze lepiej byc " polskim dziwolagiem" niz p o l s ka norma Zycze udanego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 19.06.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 jak czytam Wasze Pepeg z Lumpem.Toż to nienawiść gorsza niż Ku Klux Klan i Korea Północna z tą Południową.Niby na jednym forum - ale pstryczki lecą i niekonieczne w stosunkach damsko-męskich akcjach i reakcjach.Znieważacie się light - tylko pospólstwo takie jak ja nie bardzo rozumie - dlaczego.Spróbujcie wytłumaczyć się, dlaczego iskrzenie tak mocne jest.Z racji odmiennych poglądów na wszystko?Z racji odmiennej religii?Czy to może korzenie są - polskie powodujące, co?Pepeg!Kobieta w naszej kulturze zawsze jest obdarzana pewnymi względami.Otwieram jej na co dzień drzwi wielkie jak ją widzę.Mówię pierwszy "Dzień Dobry"Potrafię zrozumieć że kiedy nie ma humoru-to ma okres........i jest wytłumaczona.A u Ciebie jak to jest, co?Przecież nie znęcaj się już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 19.06.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 bo powolutku od gafy do afrontu to się zrobiło bardzo cieniutko........jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 19.06.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 bo powolutku od gafy do afrontu to się zrobiło bardzo cieniutko........jakby co. Nie badz taki delikatny, twardy badz, jak Roman Bratny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 19.06.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Aye , aye - dowcip ci sie troche zacial ........ Widac po tobie, ze lepiej byc " polskim dziwolagiem" niz p o l s ka norma Zycze udanego weekendu Również życzę udanego. Zwłaszcza stosunkowo udanego łyk endu życzę. Wracaj bez tych objawów andropauzy i niech ci od nowego tygodnia staje... nie tylko dowcipu . PS bobiczek. Książkę piszesz czy z policji jesteś chłopie ? Się rozpędziłeś z tymi pytaniami, że ho,ho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 19.06.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 ach,ach,ach no załapałem wreszcieTo taka nowoczesna forma podrywu, ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 19.06.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 z policji, hmmmmmmm zgadnij kto na tym zdjęciu jest moim bohaterem, co? http://photos.nasza-klasa.pl/1654237/70/main/db12abaf34.jpeg tańczący z wilkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.06.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 E tam.......... jak dla mnie to on ma przyciezkawy dowcip ( w kolko cos mu staje albo nie staje co moze i dobrze, szaleje z menopauza ) i za slaba znajomosc historii... Mam troche bardziej wyrafinowane gusta. Facet musi byc historykiem - i to d o b r y m historykiem - zboczenie mam takie. Tylko z malym procentem populacji polskiej jest o czym pogadac oprocz dupy maryni i wodki. Raz tylko byla udana dosc akcja i trafilo na Barbosse .......smiesznie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.06.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 jak czytam Wasze Pepeg z Lumpem. Toż to nienawiść gorsza niż Ku Klux Klan i Korea Północna z tą Południową. Niby na jednym forum - ale pstryczki lecą i niekonieczne w stosunkach damsko-męskich akcjach i reakcjach. Znieważacie się light - tylko pospólstwo takie jak ja nie bardzo rozumie - dlaczego. Spróbujcie wytłumaczyć się, dlaczego iskrzenie tak mocne jest. Z racji odmiennych poglądów na wszystko? Z racji odmiennej religii? Czy to może korzenie są - polskie powodujące, co? Pepeg! Kobieta w naszej kulturze zawsze jest obdarzana pewnymi względami. Otwieram jej na co dzień drzwi wielkie jak ją widzę. Mówię pierwszy "Dzień Dobry" Potrafię zrozumieć że kiedy nie ma humoru-to ma okres........i jest wytłumaczona. A u Ciebie jak to jest, co? Przecież nie znęcaj się już Faktycznie, Pepeg się znęca. Ja się nawet przestałem dokładać, bo leżącego się nie bije. No bo po prostu lump jest o dwie klasy do tyłu w tych docinkach. Powiela się i zadnych nowosci. A obelgi mogą byc przecież tak poetyckie... Bo to chamidła krzyczą: "ty żłobie". Normalny człowiek powinien powiedzieć: "ty meblu stajenny"... Dlatego proponuję zaakceptowanie propozycji bobiczka i ogłoszenie okresu ochronnego na lumpa. Niech się trochę podkuruje i nabierze krzepy. Inaczej, to jest jak z workiem bokserskim. Takie ciosy nie dają satysfakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 19.06.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 no to inaczej.Pepeg, Retro i Lump!Jak zajedziecie do Wawy za tydzień - to i ja zajadę.Inaczej wątpliwości mam. Niekoniecznie z racji odległości (prawie 300 kaemów)Będziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.06.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Nie moge przyleciec- musze sie nudzic w pracy jak mops. W Locie co prawda rozpadaja sie siedzenia w samolocie a takze trafiaja sie inne rozrywki - wlasnie zginal bagaz mojemu znajomemu na trasie bez przesiadki Nowy Jork - Warszawa , ale maja wyjatkowo dobre ceny na bilety wlasnie teraz - ....no, niestety....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 19.06.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 eeeeeeeeeeeee tamSrali muchi będzie wiosna.Pepeg i Stasiu!Jedziecie (Lumpiary nie bedzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 19.06.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Mam troche bardziej wyrafinowane gusta. Facet musi byc historykiem - i to d o b r y m historykiem - zboczenie mam takie. Wiemy,wiemy ! Wy dumne córy socjalizmu,pochodzące z rodzin lotniczych już tak macie. I co gorsze, to nie jest, niestety, wasze jedyne zboczenie. Tylko z malym procentem populacji polskiej jest o czym pogadac oprocz dupy maryni i wodki. O! Właśnie! Wyjątkowo trafna samokrytyka. Zmień forum na niepolskie, nie męcz się tak okrutnie. Dostaniesz żylaków na mózgu ,mój ty ulubiony meblu stajenny. Pogadasz sobie np.wyczerpująco o frapujących ludzkość hadronach. Z lekkością własnego dowcipu, finezyjną retoryką i potężna wszechwiedzą, dasz radę nawet po gabońsku. A jak popłyniesz , to przecież w razie czego , jak zwykle przypalisz głupa, wkleisz parę emotikonów, albo zmienisz temat na:"Emocjonalne życie Obamy B w okresie świńskiej grypy" ew. "Kto na lotnisku, pomylić śmiał Nujork z Newarkiem ? ". PS 1. bobiczku nie będę , byłem w Warszawie w ostatni, przydługi weekend, mam dosyć stolicy na czas jakiś. 2 retro, masz rację. Od solidnego dania w mordę powinna ręka zaboleć. Ja pasuję, mnie już nie boli. No chyba ,że znowu Głos Ameryki zacznie bredzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.06.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ja nie mam kasy na autobus. A nikt ze znajomych się nie wybiera akuratnie, zeby mnie podrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.06.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 [quote name='lump praski Tylko z malym procentem populacji polskiej jest o czym pogadac oprocz dupy maryni i wodki. O! Właśnie! Wyjątkowo trafna samokrytyka. Zmień forum na niepolskie, nie męcz się tak okrutnie. Dostaniesz żylaków na mózgu ,mój ty ulubiony meblu stajenny. Pogadasz sobie np.wyczerpująco o frapujących ludzkość hadronach. Z lekkością własnego dowcipu, finezyjną retoryką i potężna wszechwiedzą, dasz radę nawet po gabońsku. A jak popłyniesz , to przecież w razie czego , jak zwykle przypalisz głupa, wkleisz parę emotikonów, albo zmienisz temat na:"Emocjonalne życie Obamy B w okresie świńskiej grypy" ew. "Kto na lotnisku, pomylić śmiał Nujork z Newarkiem ? ". PS 1. bobiczku nie będę , byłem w Warszawie w ostatni, przydługi weekend, mam dosyć stolicy na czas jakiś. 2 retro, masz rację. Od solidnego dania w mordę powinna ręka zaboleć. Ja pasuję, mnie już nie boli. No chyba ,że znowu Głos Ameryki zacznie bredzić Ach, to " danie w morde' - czeste marzenie roznych pokurczow. Mocny czlowiek od malych interesow ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.06.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Ja nie mam kasy na autobus. A nikt ze znajomych się nie wybiera akuratnie, zeby mnie podrzucić. Weź chlebak, termos i wychodź już dzisiaj pieszo. Nie wierzę że nie dojdziesz za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.06.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Ja nie mam kasy na autobus. A nikt ze znajomych się nie wybiera akuratnie, zeby mnie podrzucić. Weź chlebak, termos i wychodź już dzisiaj pieszo. Nie wierzę że nie dojdziesz za tydzień Mam szlaban od ortopedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts