MarioZZ 06.06.2009 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Witam i czekam na opinie i poradyPozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 08.06.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Widzę że podobnie jak my wyłożyliście wykopy folią Sporo zbrojenia. Do tej pory myslelismy, że naszego nic nie pobije, a jednak... Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 08.06.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witam po sąsiedzku!!! Po zdjęciach z działeczki już wiem, gdzie Was umiejscowić - jestem rdzenną mieszkanką tej ziemi. Życzę sukcesów budowlanych i z przyjemnością będę śledzić postępy na budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 08.06.2009 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 pawalara - Tak też jesteśmy zaskoczeni ilością prętów Niewiedza kosztuje Beata i Rafał - Miejsce nas zauroczyło jest wszędzie blisko, a do tego jeziorko. Zazdroszczę wychowania się w takim miejscu. Nasz Kubuś na pewno na tym skorzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 08.06.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Nasz wykonawca chciał na każdym kroku wprowadzać swoje ulepszenia aby jak najmniej kręcić, argumentując "a po co", "jeszcze nigdy tak nie robili" "wszyscy z tego rezygnują" itp, ale stwierdziliśmy, że podstawa domu do podstawa (wyszło masło maślane) więc robiliśmy jak projekt nakazuje. Nasz kierownik jest też konstruktorem i również był za stosowaniem zbrojenia tak jak projekt i sztuka budowlana nakazuje. Trochę to kosztuje ale już za późno. Pręty zabetonowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 08.06.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 od razu przypominają mi się słowa znajomych budowlańców dotyczące zbrojenia i ław - budujecie bunkier...? ale nic się nie stanie jak będzie deczko za dużo. Tak jak napisałeś kierownik popatrzył i stwierdził: konstruktor zatwierdził trza robić jak nakazuje projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 08.06.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 BUNKIER .... u nas też to słowo powtarzano co chwilę Od przybytku głowa nie boli, więc niech stali będzie ile trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 10.06.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 O pozdrawiam, dalszych sąsiadów. My budujemy w Mrowinie. Oj zazdroszczę Wam jeziorka, ale tak serdecznie Trzymamy kciuki za budowę i DO PRZODU... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 12.06.2009 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Do jeziorka tak daleko nie macie, ciut dalej od Nas. My zdecydowanie bliżej mamy do Małego j. Kierskiego ale wstyd się przyznać - jeszcze tam nie byliśmy.Ah... bym zapomniał muszę pogratulować ELICIE FORUM hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.06.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 witam bardzo ciekawy projekt macie ,to jest indywidualny czy z jakiejś pracowni , pozdrawiam i bedę śledzić waszą budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 13.06.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Thx to jest projekt indywidualny. Po żmudnym przestudiowaniu i analizie doszliśmy do wniosku, ze projekty które nam się podobały byłyby zbyt gruntownie pozmieniane, wiec lepiej pasowało nam zrobić projekt od podstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 17.06.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 wpadam z rewizytą mój kibelek to pikuś z wasza wieżą eiffla, pewnie sasiedzi myslą że jakiś deweloper rozpoczał budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.06.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 ja tez wpadłam sie sie przywitać chciaż buduje zupełnie inny domek, Wasz bardzo mi sie podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.06.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Ładny ten Wasz domek będzie, widać, że przemyślany projekt... pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.06.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 co tam nowego przy poniedziałku???jakies ruchy na budowie?pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 22.06.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 a tak tak, ruchy są jak to na budowie Co prawda dopiero materiał do budowy naszych ścian przyjechał po 15:00, ale nasi spece się nie nudzili. Popołudniowy widok na działkę: http://i44.tinypic.com/x1f77s.jpg Dziś za to My jesteśmy zaganiani. SZUKAMY ARANŻATORA WNĘTRZ !!! Znacie jakiegoś dobrego i w miarę przyzwoitej cenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.06.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 juz szukacie????? nie za szybko?) ale racja.....ta sprawa musi być dobrze przemyslana....może i ja powinnam zacząć sie rozgladac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 22.06.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Wiesz powoli trzeba już się rozglądać zresztą podchody co do mebli po sklepach już były, mniej więcej mamy pomysł na salon, kuchnie, ale najgorzej to ubrać w detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 22.06.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Gratuluję stanu zero! Aranżacja wnętrza jest bardzo ważna. Mnie niestety nie starczy już kaski na detale. Ale i tak bardzo cieszy to co będzie. Trwa wielkie odliczenie do zakończenia budowy i przeprowadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 24.06.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dzięki, dzięki Widzę że macie dość krótki termin na przeprowadzkę więc tym bardziej dopinguje, a jak trzeba to rączkę na przekwaterowanie podniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts