mort 25.06.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Witam,Ach to jeziorko w pobliżu - świetna sprawa! Dziennik przeczytany i od dziś będę starał się śledzić go na bieżąco... Pozdrawiam sąsiadów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.06.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 ale super pomysł z tym basenem!!! ponoć maluszki w naturalny sposób radzą sobie w wodzie:)) im szybciej tym lepiej...ale Wy chyba pobiliście rekord?? 4 miesiące???) suuuuuuuuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 25.06.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 im szybciej tym lepiej...ale Wy chyba pobiliście rekord?? 4 miesiące???) suuuuuuuuuper! oj nie kala67 dzieciaczki mogą już pływać spokojnie w trzecim miesiącu życia. (więc do rekordu daleko ) Zresztą na naszych zajęciach takie były. Dla dzieci między 3-6 miesiąca życia to przede wszystkim oswajanie się z wodą, a do pól roku tak jak napisałaś to naturalny odruch który stopniowo zanika. Jeśli ma ktoś możliwość uczestniczenia z dzieckiem w takich zajęciach to gorąco polecam. mort również czekam na dobre wieści z Twojej budowy, a do jeziorka to jest kawałeczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 30.06.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ciągle SZUKAMY ARANŻATORA WNĘTRZ !! Ostatnio zauważyłem że nie ma kiedy uzupełniać dziennika ciągle jakieś nowe obowiązki. Nawet oglądanie mebli zapełnia dzień w moim bardzo krótkim dniu. A najeździliśmy się po salonach , a raczej Megasalonach meblarskich . Na myśl mi nie przyszło, że aż tyle ich jest W Komornikach, Swarzędzu, Obornicka, jeszcze nie dojechaliśmy pooglądać przy Serbskiej i nowe "miasto wnętrz BRW" Ale ten otwiera się dopiero 11 Lipca więc jeszcze jest parę dni. Uff a jutro sprawy związane z elektrykiem dopięcie na ostatni pstryczek szczegółów gdzie i jak Na zdjęcia z "wypadu na weekendowe poszukiwanie kuchni" zapraszam do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.06.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 ja sie pogubiłam:(gdzie jest Twój dziennik a gdzie komentarze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 30.06.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 kala67 spox już wysłałem zdjęcia tam gdzie trzeba hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.07.2009 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam. to prawda mebelki kuchennie pieknie sie prezentują !! mi sie podoba bardzo dużo róznych mebli do domu i codzinnie mam inna koncepcje więc i Ty na samym końcu mozesz jeszcze kupic zupełnie cos innego do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 09.07.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Wszak koncepcje się zmieniają ale nie wszystkie. Dla mnie łazienka i kuchnie były niezmienne od samego początku. A i ten olbrzymi dźwig zlokalizowałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 10.07.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 tego wam nie powiem, a kuchnie mi się podobają. Był już u nas w "kuchni" projektant i zobaczymy w przyszłym tygodniu co wymyślił. Beata i Rafał, tak a dźwig ciągle walczy Qrczę czy Wam też brakuje czasu na pisanie tutaj na muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.07.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 mi ostatnio na wszystko brakuje czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 20.07.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ah... bym zapomniał muszę pogratulować ELICIE FORUM hihi Hmmmm to chyba do mnie Dziękuje bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 20.07.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ładnie poszliście do przodu!! Gratuluję. Ech mówisz o projekcie elektryki.... my właśnie czekamy na okna i zaraz zaczynamy z elektryką, ale jakoś nie możemy się zmotywować, żeby ją przemyśleć, co gdzie, a tyle zmian zrobiliśmy w projekie, że nie będzie nawet na czym się opierać A czasu, to fakt, coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.08.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 ja sie grzecznie pytam......gdzie są nowe foty???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 01.09.2009 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 ja sie grzecznie pytam......gdzie są nowe foty???????????? Już są hihi .... widzę że się niecierpliwisz kala67. Było trochę poślizgu i ogólny brak czasu, zdjęcia pykałem ale niestety nie ma kiedy ich wrzucić na server ogólna masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 01.09.2009 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 aha obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 04.09.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Hej, Ale lecicie z robotą, aż miło popatrzeć. Więźba na dachu, nadaje domkowi ksztaltu. Czekam na kolejne relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.09.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 to prawda.....lecicie z robotą a kiedy wiecha będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 09.09.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 a kiedy wiecha będzie??? no jak dobrze pójdzie to w piątek świętujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.09.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 jak zaczniecie w piątek.....to ze 3 dni będziecie świętować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 09.09.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 hihi dlatego w piątek Bigos już gotuję, flaszka się chłodzi, czego więcej trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts