MarioZZ 11.09.2009 01:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 aaa i jeszcze będą pyszne żeberka, palce lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.09.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 dziś piątek!!!!!!!!!!! na którą ta imprezka ?? he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.09.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 puk, puk !!!!!!!!! jest tu ktoś?????? znowu zaniedbujesz dziennik!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 25.09.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 hihi jestem jestem tylko mój syn ma za dwa dni roczek i od kilku dni mam akcję: Urodzinki dla Rodzinki Będę miał sekundę to napiszę no i pochwalę się, co tam nam się urodziło na budowie. Tymczasem Pa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 09.10.2009 01:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Trochę uaktualniłem budowę. Tak jak napisałem w dzienniku jutro powinien zacząć magic elektryk, ma mało czasu, bo panowie majstery już głośno myślą nad tynkami w środku. Odwiedził mnie ostatnio pan z Security i zostawił wycenę. Za ochronę obiektu cenę jestem jeszcze w stanie przełknąć, ale koszt instalacji i gadżetów do niej lekko przesadził. Będę negocjował Aha od kilkunastu dni jestem "zaprzyjaźniony" z panią aranżator wnętrz. I są już efekty, niby banały ale efekt będzie super. Szczegóły podam później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.10.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 jakie później?????? Ty nas nie trzymaj w niepewności tylko opowiadaj ze szczegółami!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala.m1 20.10.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam widze że budujesz z ytonga po spotkaniu z wykonawcą tez zastanawiamy się nad tym materiałem proponuje nam 36 energo bez ocieplenia tylko siatka i klej mieliśmy kupić porotherm winenerbergera ale po pżeliczeniu koszty końcowe są podobne za ytonga zaproponowali cene 127zł tylko czy oby napewno nie potrzeba ocieplać tego ytonga mówia że wykończeniówka jest potem tańsz np. tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 30.10.2009 02:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witam widze że budujesz z ytonga po spotkaniu z wykonawcą tez zastanawiamy się nad tym materiałem proponuje nam 36 energo bez ocieplenia tylko siatka i klej mieliśmy kupić porotherm winenerbergera ale po pżeliczeniu koszty końcowe są podobne za ytonga zaproponowali cene 127zł tylko czy oby napewno nie potrzeba ocieplać tego ytonga mówia że wykończeniówka jest potem tańsz np. tynki Wiesz My tez mieliśmy dylemat dotyczący ytonga. Nie zamierzam cię przekonywać czy ytong czy porotherm. Dla Nas na pewno dużym + była szybkość postawienia murów. Cena jest porównywalna (u nas nawet wyszło taniej niż tradycyjna 3 warstwowa). Pewno że baliśmy się zimna przy 1 warstwie dlatego zdecydowaliśmy się na 40 cm bloczek. Daje on współczynnik 0,23 W/m2 co jest już niezłym osiągnięciem. Było wiele za i przeciw, ale na ta chwilę jesteśmy bardzo zadowoleni z wybranego materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 02.11.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witam!!! Bardzo dawno tu nie zaglądałam a tu proszę jakie postępy budowlane. Jak dalej prace będą się posuwały w takim tempie to już niedługo zamieszkacie w tym pięknym domu. A przestrzeń jest bardzo ważna. My wybrany projekt tak przerobiliśmy na parterze, aby uzyskać również przestrzeń a nie patrzeć codziennie na przytłaczające korytarzyki i wnęki. Efekt, który uzyskaliśmy bardzo nas satysfakcjonuje. Osoby odwiedzające nasz dom są pod wrażeniem, że gotowy projekt może być tak funkcjonalny. Cóż jest funkcjonalny ale po naszych poprawkach. Obecnie w domu nie mamy za dużo mebli i na dole jest pogłos ale już się do tego przyzwyczaiłam. A właściwie nie wiem czy te meble to zmienią czy to jest urok przestrzeni Życzę dalszych szybkich postępów budowlanych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.11.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witaj!! ja u Ciebie widze prawie już gotowy dom fajnie, że tak idziecie jak burza do przodu!! a kto Ci robił ten projekt ogrodu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 06.11.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 kala67 po dzisiejszym dniu można powiedzieć że Domek wygląda jak do 'przeprowadzki" - Niestety tylko wygląda Co prawda tynki zewnętrzne już są, także wewnętrzne, elektrykowi została tylko zabawa ze skrzynką, ale jak sobie myślę co jeszcze przed nami to ciągle widzę daleką drogę, no może już jest ciut bliżej niż dalej hihi a projekty to zasługa naszej Aranżator p. Kasi. W środę po przeskanowaniu kolejnego sklepu usiedliśmy w Giancie na kawce i ukazała naszym oczom projekty. Cieszymy się bo rzeczywiście podoba nam się taka wizja i jest podobna do tej co urodziła nam się kiedyś w głowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 06.11.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Tak więc przyszły tydzień mamy instalacje wodna. Jest nadzieję że uporają się w tydzień (ehh ta środa wolna) ,a póki ciepło chcemy zrobić posadzki i 3-4 tygodnie schnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 10.11.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ah...walnęła mi setka hihi no kurcze coś długo szła, może kolejna nabierze rozpędu i ... w przyszłym tygodniu będą dwie teraz czekam na drugą stronę dziennika budowy, ach chyba coś napiszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 14.11.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Witka długo mnie u Was nie było oj długo idziecie jak burza, domek wyglada super gratulacje u mnie wszystko sie przeciaga, rece opadaja ale sie nie poddaję, dogonic pewnie będzie Was trudno ale kto wie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 12.12.2009 02:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 do dziś łudziłem się ze wykończeniówka to pikuś, a od dziś stwierdziłem że tysiąc razy lepiej budować mury, dachy niż wybierać lampki, gimnastykować się z instalatorami przy kominku i dogrywać miejsca gniazdek elektrycznych. Po prostu - MASAKRA Najgorsze że teraz wszyscy chcą się wprowadzać na święta i plany idą w łeb. Instalatorzy nie mają czasu, a ja mam ciągle nadzieję że kominek będzie już hulał w przyszłym tygodniu bo te mury mają taką wilgoć aż wykręca od środka. Patrzę na listę co mi zostało do załatwienia. Niby z dnia na dzień jest coraz mniej na niej, ale jeszcze jest i tak wiele na niej punktów które wiążą się z funduszami. A one znikają w zastraszającym tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.12.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zapraszam wszystkich na licytacje tutaj: http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm otwórzcie swoje serduszka i portfele kochani !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.12.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Sy-x1XGJVtI/AAAAAAAAFVg/pte9RVyNMUw/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.12.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku życzy jessi http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/titoune_noel_17.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.12.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 W Nowym Roku, tuż po balu, Oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu, Proś niebiosa by Ci dały Dużo seksu i gorzały. Do Siego Roku życzy............ kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 08.01.2010 01:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 No i witamy w Nowym Roku !!! http://i46.tinypic.com/2kkhtf.jpg Rok zmian, przeprowadzka do wymarzonego domku, narodziny córeczki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts