pablo83 06.06.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Witam mam pytanie czy na demontaż i ponowny montaż tej samej więźby dachowej potrzebuje zezwolenia? czy w momencie kiedy zdemontuje stary dach i wyburze część muru (cegła w kiepskim stanie) i ponownie odbuduje go z pustaków będe potrzebował pozwolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 06.06.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Witam mam pytanie czy na demontaż i ponowny montaż tej samej więźby dachowej potrzebuje zezwolenia? czy w momencie kiedy zdemontuje stary dach i wyburze część muru (cegła w kiepskim stanie) i ponownie odbuduje go z pustaków będe potrzebował pozwolenie? Raczej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo83 06.06.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Raczej tak raczej?? powiem ze sytuacja wyglada tak,mam pozwolenie na przebudowe i nadbudowe,tylko ze wzielismy kredyt na remont istniejacego budynku i nie mozemy wykazac tego pozwolenia gdyz musielibyyśmy wziąć duzo większy kredyt po wykorzystani pierzej transzy przyjdzie do nas inspektor budowlany i bedzie usiał zrobic zdjecia i zastanawiamy sie czy ban moze wstzrmac nam transze jezeli zauwazy ze zostały ruszone mury, z tym że wiąźba będzie ta sama polożona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts