MaciekL 06.06.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Dzien dobry,Jestem zupełnym nowicjuszem, nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na pytanie więc postanowiłem spytać. Mam w kuchni położone na ścianie kafelki. Pamiędzy nimi jest wąska szczelina uszczelniona akrylem. Niestety jest to zrobione byle jak tzn są w wielu miejscach dziury i dziurki. Chcialbym to poprawic. Proszę o podpowiedź czy nałożyć na to akryl czy silikon? Zamierzałem wykorzystać do tego celu biały akryl (nawet już kupilem ), Wyczytalem jednak w internecie, że akrylu nie kładzie się na wierzch bo żółknie oraz nie powinien mieć stałego kontaktu z wilgocią. Jako, że mowa jest o płytkach w kuchni, czym będzie to najlepiej wypełnić? z góry bardzo dziękuję za pomocpozdrawiamMAciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kielo 06.06.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Oczywiście że silikonem,dzisiaj jest duży wybór silikonu tak że nie będziesz miał problemu nawet z doborem koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts