Paty 07.06.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Wątek dla Panów , kobiety mogą jedynie podczytywać i się stosować........ Drodzy Panowie napiszcie proszę co Was wkurza w kobietach , nie chodzi mi tu o zachowania typu---"marudzi jak oglądasz mecz", ---"liczy piwa które wypiłeś" czy "zrzędzi że kibel jest olany"............... Napiszcie jaka kobieta by Was nie zainteresowała ( raczej nie typ urody mi chodzi), jakie zachowanie wręcz Was obrzydza i np. nigdy nie zaprosiłbyś jej na drinka ...............ciekawa jestem czy np. styl ubierania ma wpływ na waszą ocenę kobiety, czy kobieta z nadwagą , piękna kobieta jest w stanie się zainteresować ,czy w zaniedbanej kobiecie jesteście znaleźć to "coś"..............i takie tam ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.06.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 ciekawa jestem czy np. styl ubierania ma wpływ na waszą ocenę kobiety bez przesady. Kobieta ubiera się dla innych kobiet. Dla facetów to się rozbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 07.06.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Na pewno obejdę szerokim łukiem kobietę z wyraźną nadwagą czy taką która zadaje pytania w tempie karabinu maszynowego nie czekając nawet na odpowiedzi. Ten drugi przypadek powoduje że omijam z większej odległosci - schudnąć można, ale zmądrzeć podobno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeżyk 07.06.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Kobieta pijana ..... nie jest miłym widokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.06.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 I rzucająca "mięsem" Dobra, nie jestem facetem, ale mnie to wku...a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 07.06.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 I rzucająca "mięsem" Dobra, nie jestem facetem, ale mnie to wku...a I słusznie, a do tego impulsywne histeryczki i panikary blondynkowego typu działaja mi na nerwy! A szczególnie takie, które wpadają w histeryczną panikę zanim pomyślą i dadzą sie wypowiedzieć innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 07.06.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Głupoty – ale to bez względu na płeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 07.06.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Mam to samo sSiwy12! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morituri 07.06.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Osobiście nie "trawię" nieświeżych włosów (najczęściej nieumytych ze względów majątku wydanego na fryzjera :)) Opowieści o szkodliwości mycia włosów powodują u mnie czkawkę ze śmiechu:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.06.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 słodkopier.dzących idiotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.06.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 ja nie lubię tych w oczach których nie widzę zachwytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.06.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Retro, a są takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.06.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Faceci nie lubiejom takich , co to mają nieustanny ból głowy ( już ide z tąd , już ide ..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.06.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 to ja odpowiem w imieniu mojego chopa nie trawi dziewczyn - barbie : chudych , tlenionych, rażąco wymalowanych i ubranych , z sianem w glowie - jednym słowem - sztuczna inteligencja i od razu powiem .... to nie moje słowa , więc ewentualne "ale" prosze kierować do niego P.S. jak sobie zrobiłam tipsy to sie nie dał przez tydzień dotknąć ... stwierdził, że gdyby chciał żebym go plastikiem głaskała, to by mi kazał grzebieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 07.06.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Faceci nie lubiejom takich , co to mają nieustanny ból głowy ( już ide z tąd , już ide ..) no ...............ale jak tobie się podobają panie to co innego ............inne opcje tez mogą sie wypowiadać ..........a jakże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dareks 08.06.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Nie to że nie znoszę bo to za dużo powiedziane ale pani (nawet ładna) z papierosem w ręku mi się nie podoba. http://img44.imageshack.us/img44/6214/kobieta.jpghttp://img44.imageshack.us/img44/kobieta.jpg/1/w294.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teco 08.06.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 nie znoszę jak kobieta jest przekonana, że wie wszystko najlepiej, a przy tym aż razi jaki ma ograniczony światopogląd i klapki na oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 to ja odpowiem w imieniu mojego chopa nie trawi dziewczyn - barbie : chudych , tlenionych, rażąco wymalowanych i ubranych , z sianem w glowie - jednym słowem - sztuczna inteligencja i od razu powiem .... to nie moje słowa , więc ewentualne "ale" prosze kierować do niego P.S. jak sobie zrobiłam tipsy to sie nie dał przez tydzień dotknąć ... stwierdził, że gdyby chciał żebym go plastikiem głaskała, to by mi kazał grzebieniem Mojny się do Ciebie zaplątał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 08.06.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Nie lubię jak podaważają żelazną zasadę, że piloty w domu należą do męża!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 08.06.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 [Kobieta ubiera się dla innych kobiet. Skąd wiedziałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts