Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CZEGO NIE ZNOSICIE W KOBIETACH------DLA PANÓW :))))

Paty

Recommended Posts

Wątek dla Panów , kobiety mogą jedynie podczytywać i się stosować........ :lol: :lol: :lol: :lol:

Drodzy Panowie napiszcie proszę co Was wkurza w kobietach , nie chodzi mi tu o zachowania typu---"marudzi jak oglądasz mecz", ---"liczy piwa które wypiłeś" czy "zrzędzi że kibel jest olany"...............

Napiszcie jaka kobieta by Was nie zainteresowała ( raczej nie typ urody mi chodzi), jakie zachowanie wręcz Was obrzydza i np. nigdy nie zaprosiłbyś jej na drinka ...............ciekawa jestem czy np. styl ubierania ma wpływ na waszą ocenę kobiety, czy kobieta z nadwagą , piękna kobieta jest w stanie się zainteresować ,czy w zaniedbanej kobiecie jesteście znaleźć to "coś"..............i takie tam .............

• Odpowiedzi 120
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

to ja odpowiem w imieniu mojego chopa :roll:

nie trawi dziewczyn - barbie : chudych , tlenionych, rażąco wymalowanych i ubranych , z sianem w glowie - jednym słowem - sztuczna inteligencja

i od razu powiem .... to nie moje słowa , więc ewentualne "ale" prosze kierować do niego :roll:

P.S. jak sobie zrobiłam tipsy to sie nie dał przez tydzień dotknąć ... stwierdził, że gdyby chciał żebym go plastikiem głaskała, to by mi kazał grzebieniem :oops: :lol:

to ja odpowiem w imieniu mojego chopa :roll:

nie trawi dziewczyn - barbie : chudych , tlenionych, rażąco wymalowanych i ubranych , z sianem w glowie - jednym słowem - sztuczna inteligencja

i od razu powiem .... to nie moje słowa , więc ewentualne "ale" prosze kierować do niego :roll:

P.S. jak sobie zrobiłam tipsy to sie nie dał przez tydzień dotknąć ... stwierdził, że gdyby chciał żebym go plastikiem głaskała, to by mi kazał grzebieniem :oops: :lol:

:o

Mojny się do Ciebie zaplątał? :o :lol: