ziaba 08.06.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Co ja widzę...Panowie posty pousuwali można wiedzieć czemu ????? wszak Hocki był mocno ciekaw preferencji sexualnych forumowiczki . Odwaga na chwilkę ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dareks 08.06.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ktoś zadziałał I bardzo dobrze, no nie panie Pepeg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 08.06.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 "Poza tym nie wpierdzielaj się w temat nie dla Ciebie." też zniknęło.. Szkoda, tak ładnie zapowiadała się ta inteligentna dyskusja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 08.06.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Nooooo, taki poziom dyskusji, w którym dyskutantom zabiera się głos to już w ogóle jest poniżej wszelakiego poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 08.06.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Nooooo, taki poziom dyskusji, w którym dyskutantom zabiera się głos to już w ogóle jest poniżej wszelakiego poziomu. Popieram Cię w tym oburzeniu , wierząc głeboko , że przerwano nam interesującą konwersację. Jakie kwiatuszki lubisz najbardziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.06.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/117903085618836045.jpg jak próbuje pożyczać mój samochód, nigdy nie wiadomo co z nim się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 08.06.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Całkiem serio mówiąc: nie znoszę, jak się paniom wydaje, że mogą panami kręcić, jak im się podoba, że każdego da się zmanipulować, że to tylko kwestia odpowiedniej techniki. I zawsze dziwi mnie, gdy niektórym paniom wydaje się, że panowie tych kobiecych zapędów nie widzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 08.06.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ktoś zadziałał I bardzo dobrze, no nie panie Pepeg ? Nie wiem dlaczego kierujesz to pytanie do mnie? Co ma być dobrego w tym ,że ktoś zadziałał i czemu mam się cieszyć? Osobiście przeszkadzają mi kompilacje gastryczno-erotyczne w relacjach z kobietami , ale widocznie nie wolno o tym wspomnieć, bo się niektórym nagle latarnia wrażliwości zapala, jest dotknięty do żywego i ma solidnie sponiewieraną estetykę. No, ale ja się nie dziwię. Jeśli ktoś nie jada tylko konsumuje lub spożywa posiłki i nie pierdzi tylko (przepraszam, że w ogóle śmiem o tym mówić) ewentualnie puszcza wiatry lub dyskretnie od czasu do czasu usuwa z organizmu gazy, to ja przepraszam za rubaszność moich określeń. Nie za wulgarność, bo zapewniam ,że nie były one bardziej ohydne niż określenia u pana Fredry, który o tym samym co ja był łaskaw fraszkę dawno temu napisać. Aha! Tego u kobiet też nie cierpię, kiedy z powodu swoich skojarzeń zaczynają się demonstracyjnie zniesmaczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 09.06.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Pepeg z Gumy, nie każdy lubi hartcore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 09.06.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Zdecydowanie nie zaprosiłbym na drinka kobiety pozbawionej poczucia humoru, bez dystansu do własnej osoby i takiej co każde zdanie zaczyna od: "Ja...."K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 09.06.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Pepeg z Gumy, nie każdy lubi hartcore Chodziło ci o hard core ? Wali mnie co kto lubi. Ja nie jestem jadłodajnia. Jak dla mnie, możesz oburzać się każdym słowem nie z kruchty, czytać jedynie książeczkę do nabożeństwa a Millera i Rotha nie znać wcale. Jeśli wiesz w ogóle o czym mówię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.06.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Wali mnie To widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 09.06.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Był cudzysłów.Oprócz tego nick i awatar są tak charakterystyczne, że można omijać je szerokim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.06.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Oprócz tego nick i awatar są tak charakterystyczne Lansik podstawą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 09.06.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Wątek dla Panów , kobiety mogą jedynie podczytywać i się stosować........ Drodzy Panowie napiszcie proszę co Was wkurza w kobietach , (...) Nie znoszę: - kobiet palących, - kobiet niespójnych (zachowanie, figura, strój, język), - kobiet z chu.jem w oczach, - kobiet ostentacyjnie zdradzających partnerów lub poniżających ich publicznie w inny sposób, - kobiet za które wstydzą się ich dzieci, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 09.06.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Oprócz tego nick i awatar są tak charakterystyczne Lansik podstawą . Też mi tak się wydaje, że nie rozmawiasz, tylko cały czas się lansujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 09.06.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Chodziło ci o hard core ? Nie, chodziło mi o hardcore. Wali mnie co kto lubi. Ja nie jestem jadłodajnia. - Jak dla mnie, możesz oburzać się każdym słowem nie z kruchty, czytać jedynie książeczkę no nabożeństwa a Millera i Rotha nie znać wcale. nie wiem gdzie wyczytałeś o moim oburzeniu ? Zarówno u psychoanalityka, jak i w kruchcie nie przesiaduje - zawsze w pierwszej ławce z książeczką do nabożeństwa Millera i Rotha, nie znam zupełnie , zapewne dlatego, że nie mam ani kompleksów, ani problemów seksualnych i jestem udanym dzieckiem i nie przeżywam dramatów. Jeśli wiesz w ogóle o czym mówię ? Zupełnie nie wiem PS Gooowno charakterystyczny jest Twój nick i awatar ale bardzo Cię polubiłam - zupełnie nie wiem jak to się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 09.06.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 to ja odpowiem w imieniu mojego chopa nie trawi dziewczyn - barbie : chudych , tlenionych, rażąco wymalowanych i ubranych , z sianem w glowie - jednym słowem - sztuczna inteligencja i od razu powiem .... to nie moje słowa , więc ewentualne "ale" prosze kierować do niego P.S. jak sobie zrobiłam tipsy to sie nie dał przez tydzień dotknąć ... stwierdził, że gdyby chciał żebym go plastikiem głaskała, to by mi kazał grzebieniem To rozumiem wersja oficjalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 09.06.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Chodziło ci o hard core ? Nie, chodziło mi o hardcore. Wali mnie co kto lubi. Ja nie jestem jadłodajnia. - Jak dla mnie, możesz oburzać się każdym słowem nie z kruchty, czytać jedynie książeczkę no nabożeństwa a Millera i Rotha nie znać wcale. nie wiem gdzie wyczytałeś o moim oburzeniu ? Zarówno u psychoanalityka, jak i w kruchcie nie przesiaduje - zawsze w pierwszej ławce z książeczką do nabożeństwa Millera i Rotha, nie znam zupełnie , zapewne dlatego, że nie mam ani kompleksów, ani problemów seksualnych i jestem udanym dzieckiem i nie przeżywam dramatów. Jeśli wiesz w ogóle o czym mówię ? Zupełnie nie wiem PS Gooowno charakterystyczny jest Twój nick i awatar ale bardzo Cię polubiłam - zupełnie nie wiem jak to się stało Strasznie się o sobie rozpisałaś. Egocentryzm czy głupota , bo wątek dotyczy zupełnie czego innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 09.06.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Nie to że nie znoszę bo to za dużo powiedziane ale pani (nawet ładna) z papierosem w ręku mi się nie podoba. http://img44.imageshack.us/img44/6214/kobieta.jpghttp://img44.imageshack.us/img44/kobieta.jpg/1/w294.png a na ulicy to już klapa na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts