Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CZEGO NIE ZNOSICIE W KOBIETACH------DLA PANÓW :))))

Paty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 120
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Pepeg z Gumy
Ktoś zadziałał :) I bardzo dobrze, no nie panie Pepeg ?

Nie wiem dlaczego kierujesz to pytanie do mnie?

Co ma być dobrego w tym ,że ktoś zadziałał i czemu mam się cieszyć?

Osobiście przeszkadzają mi kompilacje gastryczno-erotyczne w relacjach z kobietami , ale widocznie nie wolno o tym wspomnieć, bo się niektórym nagle latarnia wrażliwości zapala, jest dotknięty do żywego i ma solidnie sponiewieraną estetykę.

No, ale ja się nie dziwię.

Jeśli ktoś nie jada tylko konsumuje lub spożywa posiłki i nie pierdzi tylko (przepraszam, że w ogóle śmiem o tym mówić) ewentualnie puszcza wiatry lub dyskretnie od czasu do czasu usuwa z organizmu gazy, to ja przepraszam za rubaszność moich określeń.

Nie za wulgarność, bo zapewniam ,że nie były one bardziej ohydne niż określenia u pana Fredry, który o tym samym co ja był łaskaw fraszkę dawno temu napisać.

Aha! Tego u kobiet też nie cierpię, kiedy z powodu swoich skojarzeń zaczynają się demonstracyjnie zniesmaczać.

Gość Pepeg z Gumy
Pepeg z Gumy, nie każdy lubi hartcore :-?

Chodziło ci o hard core ?

Wali mnie co kto lubi. Ja nie jestem jadłodajnia.

Jak dla mnie, możesz oburzać się każdym słowem nie z kruchty, czytać jedynie książeczkę do nabożeństwa a Millera i Rotha nie znać wcale.

Jeśli wiesz w ogóle o czym mówię ?

Wątek dla Panów , kobiety mogą jedynie podczytywać i się stosować........ :lol: :lol: :lol: :lol:

Drodzy Panowie napiszcie proszę co Was wkurza w kobietach , (...)

Nie znoszę:

- kobiet palących,

- kobiet niespójnych (zachowanie, figura, strój, język),

- kobiet z chu.jem w oczach,

- kobiet ostentacyjnie zdradzających partnerów lub poniżających ich publicznie w inny sposób,

- kobiet za które wstydzą się ich dzieci,

:-?

Nie, chodziło mi o hardcore.

- :-?

Jak dla mnie, możesz oburzać się każdym słowem nie z kruchty, czytać jedynie książeczkę no nabożeństwa a Millera i Rotha nie znać wcale.

nie wiem gdzie wyczytałeś o moim oburzeniu ?

Zarówno u psychoanalityka, jak i w kruchcie nie przesiaduje - zawsze w pierwszej ławce z książeczką do nabożeństwa :D

Millera i Rotha, nie znam zupełnie :D , zapewne dlatego, że nie mam ani kompleksów, ani problemów seksualnych :D i jestem udanym dzieckiem i nie przeżywam dramatów.

Zupełnie nie wiem :D

PS

Gooowno charakterystyczny jest Twój nick i awatar :D

ale bardzo Cię polubiłam - zupełnie nie wiem jak to się stało :D

to ja odpowiem w imieniu mojego chopa :roll:

nie trawi dziewczyn - barbie : chudych , tlenionych, rażąco wymalowanych i ubranych , z sianem w glowie - jednym słowem - sztuczna inteligencja

i od razu powiem .... to nie moje słowa , więc ewentualne "ale" prosze kierować do niego :roll:

P.S. jak sobie zrobiłam tipsy to sie nie dał przez tydzień dotknąć ... stwierdził, że gdyby chciał żebym go plastikiem głaskała, to by mi kazał grzebieniem :oops: :lol:

To rozumiem wersja oficjalna?;-)

Gość Pepeg z Gumy

Nie, chodziło mi o hardcore.

- :-?

Jak dla mnie, możesz oburzać się każdym słowem nie z kruchty, czytać jedynie książeczkę no nabożeństwa a Millera i Rotha nie znać wcale.

nie wiem gdzie wyczytałeś o moim oburzeniu ?

Zarówno u psychoanalityka, jak i w kruchcie nie przesiaduje - zawsze w pierwszej ławce z książeczką do nabożeństwa :D

Millera i Rotha, nie znam zupełnie :D , zapewne dlatego, że nie mam ani kompleksów, ani problemów seksualnych :D i jestem udanym dzieckiem i nie przeżywam dramatów.

Zupełnie nie wiem :D

PS

Gooowno charakterystyczny jest Twój nick i awatar :D

ale bardzo Cię polubiłam - zupełnie nie wiem jak to się stało :D

Strasznie się o sobie rozpisałaś.

Egocentryzm czy głupota , bo wątek dotyczy zupełnie czego innego?