Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CZEGO NIE ZNOSICIE W KOBIETACH------DLA PANÓW :))))

Paty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 120
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie znoszę tapeciar (normalnie jak widzę kobietę z tona pudru na twarzy to już mnie to obrzydza, sam się dziwie że niektóre panie tego same nie widzą ze to wygląda strasznie nieestetycznie), kobiet zarozumiałych leniwych i uważających że tylko powinny ładnie wyglądać a praca to bee, no i oczywiście oczekujących od panów że jak są kobietami to mają jakieś szczególne przywileje. Nie znoszę również kobiet które nie mają swojego zdania.

Uwielbiam kobiety zaradne, zadbane i dowcipne, takie które mają jakiś cel w życiu i uważają facetów za swoich partnerów a nie tak jak w niektórych wypadkach bywa facet to tylko maszynka do zarabiania pieniędzy.

Pozdrawiam wszystkie Forumowiczki :wink: .

Tak wiec zamykamy temat

nie rządź się, retro jszcze nie wplótł betonu w żadną ze swoich wypowiedzi o kobiecie idealnej 8)

nie cierpię kobiet myszy o szarawych włosach, związanych byle jak w kitkę nad karkiem, o twarzy saute bo makijaż zrobi z nich dziwkę, na płsakim obcasie bez względu na okazję, szczycące się życiem w zgodzie z naturą bo nie po to Pambuk dał włosy pod pachami żeby się ich pozbywać.

Kobiety z zapasionym IQ mnie jarają ale głupie też o ile są ładne tak więc intelekt nie ma tu nic do rzeczy.

I nikt mi nie zabroni fascynować się Dodą!

Dziękuję