Bramer 10.06.2009 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Paty! cyt ".....i takie tam......" o to właśnie takie tam się rozchodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.06.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 - kobiet z chu.jem w oczach, Zaintrygowałeś mnie. Jakie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.06.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Joshi to chyba taka odmiana kurvików, tylko w wersji pierwotnej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 10.06.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 - kobiet z chu.jem w oczach, Zaintrygowałeś mnie. Jakie to? Też nie wiem, ale jak z jednym to się nie dziwię, że nie lubi. Jakby była liczba mnoga to co innego. A poza tym z tym pilotem to już panowie przesadziliście ... I że nikt tego nie wyciął????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeżyk 10.06.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Białe kozaczki też nie sa fjane. (http://www.bialekozaczki.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 11.06.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Nie znoszę tapeciar (normalnie jak widzę kobietę z tona pudru na twarzy to już mnie to obrzydza, sam się dziwie że niektóre panie tego same nie widzą ze to wygląda strasznie nieestetycznie), kobiet zarozumiałych leniwych i uważających że tylko powinny ładnie wyglądać a praca to bee, no i oczywiście oczekujących od panów że jak są kobietami to mają jakieś szczególne przywileje. Nie znoszę również kobiet które nie mają swojego zdania. Uwielbiam kobiety zaradne, zadbane i dowcipne, takie które mają jakiś cel w życiu i uważają facetów za swoich partnerów a nie tak jak w niektórych wypadkach bywa facet to tylko maszynka do zarabiania pieniędzy. Pozdrawiam wszystkie Forumowiczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM1719504764 11.06.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Wątek dla Panów , kobiety mogą jedynie podczytywać i się stosować........ :.. Tak wiec zamykamy temat, "forumowiczki" zasmiecily a mialy jedynie czytac ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 11.06.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Tak wiec zamykamy temat nie rządź się, retro jszcze nie wplótł betonu w żadną ze swoich wypowiedzi o kobiecie idealnej nie cierpię kobiet myszy o szarawych włosach, związanych byle jak w kitkę nad karkiem, o twarzy saute bo makijaż zrobi z nich dziwkę, na płsakim obcasie bez względu na okazję, szczycące się życiem w zgodzie z naturą bo nie po to Pambuk dał włosy pod pachami żeby się ich pozbywać. Kobiety z zapasionym IQ mnie jarają ale głupie też o ile są ładne tak więc intelekt nie ma tu nic do rzeczy. I nikt mi nie zabroni fascynować się Dodą! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.06.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 to tak jak z tatarem, z tofu?!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.06.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Baba- ma być 3xC.C.C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 12.06.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 1.fajki, 2.bezproduktywnego i bezsensownego pitolenia przez telefon. 3.plastikowych laleczek. a w ogóle to "lubię dziwy piękne, chętne, brzydkie są mi obojętne" pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 12.06.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 mam niestrawnosć jak sie wylewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM1719504764 12.06.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 nie mam zamiaru,,, tylko jakos Panowie 'zmiekli' w za malych ubraniach co to sie wszystko 'wylewa' glupich modnych zestawow- bialy szalik, czapka i buty cos tak mniej wiecej butow na 'koturnie' marudzacych jaka to ona jest nie doskonala a tak naprawde jest piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 13.06.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Baba- ma być 3xC.C.C Selimm zaintygowałeś mnie Mógłbyś rozwinąć skrót? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 13.06.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Cudzo, Cysto i Cycato , a mężczyzna 3xŁ.Ł.Ł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 13.06.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Cudzo, Cysto i Cycato , a mężczyzna 3xŁ.Ł.Ł łobcy, łogoniasty i ... no i zapomniałam, co to jeszcze było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.06.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Cudzo, Cysto i Cycato , a mężczyzna 3xŁ.Ł.Ł jeszcze głucha i niemowa i norrrrmalnie wzór idealnej żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 13.06.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Cudzo, Cysto i Cycato , a mężczyzna 3xŁ.Ł.Ł łobcy, łogoniasty i ... no i zapomniałam, co to jeszcze było ..i łogolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 13.06.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.06.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Cudzo, Cysto i Cycato , a mężczyzna 3xŁ.Ł.Ł jeszcze głucha i niemowa i norrrrmalnie wzór idealnej żony głucha nie bo i po co ale niemowa koniecznie i jak na żonę to jeszcze musi być sirotka... nie zrozumie nikt kto nie ma teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts