adam_mk 07.06.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Witam Byłem... Spełniłem obowiązek europejczyka... Zawsze staram się wypełniać .. obowiązki... I co? I teraz mam pełne prawo moralne "lecieć z Nimi równo" jak mi się co nie spodoba! Tłumów nie było. Ciekawe, że jak trzeba ocenić CO BYŁO WŁAŚCIWE to są... Wiele razy spotykam narzekania na wszystko i wszystkich. Na rząd, na czasy na warunki... Jak sobie ich nie wybieramy, nie kształtujemy sami - to dobrze nam tak! Ostrzegam uczciwie, że wobec tych co nie wybierają a narzekać nie przestają - mogę być niestrawny! Pozdrawiam Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Też uważam, że jeśli ktos nie głosuj - i ma to w d...- to nie ma moralnego prawa do ocen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 07.06.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 hehe, właśnie wróciłam do domu po glosowaniu, pustki na listach przede mną i za mną (widziałam jak podpisywałam, tłoku na kartce nie było ) i jak wsiadałam do samochodu to powiedziałam do małża: "Przynajmniej będę mogła sobie ponarzekać, bo byłam" U nas w domu zawsze chodziło się głosować - co innego, że często nie było wiadomo na kogo - taki był wybór ... (dla niezorientowanych wówczas głosowałam w mieście "Kazia" ) Wieczorem zaczną narzekać, że poszło kilka procent. Zawsze zastanawiam się, czy prezenterzy tv chodzą na wybory czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 07.06.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 zagłosowałam mam nadzieję że dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dołączam do grona potencjalnych niestrawnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Rzeczywiście tłumów nie było jak 4 czerwca wiele lat temu :) Ale też nie było pustek na liście. Myślę, że ludzie wyjechali - jak wracałam z budowy było multum samochodów wracających do miasta. Pewnie ludzie zostawili sprawę na wieczór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.06.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Też położyłam krzyżyk na tym wszystkim. Chudo z podpisami na listach. Załamałam się po wstępnych danych - 18 % frekwencji. Wot naród. W narzekaniu na wszystko to mamy 99,99% sprawności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.06.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Też położyłam krzyżyk na tym wszystkim. Chudo z podpisami na listach. Załamałam się po wstępnych danych - 18 % frekwencji Ziaba, to i tak wiecej niz przy poprzednich takich wyborach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.06.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Załamałam się po wstępnych danych - 18 % frekwencji. Wot naród. To chyba lepszy wynik niz na Słowacji. A oni tam już jakby bardziej europejscy niż my. Ja to jestem za wprowadzeniem obowiązku wzorem niektórych europejskich państw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Nie jest idealnie, ale prawie 30%. Toż to prawie tłum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 07.06.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Zawsze chodzę na wybory, bo zależy mi aby było ogólnie lepiej.No i oczywiście mam pełne prawo oceniać i krytykować naszych wybrańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.06.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Byłam, będę mogła ponarzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 07.06.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Też uważam, że jeśli ktos nie głosuj - i ma to w d...- to nie ma moralnego prawa do ocen. dokladnie!!! szlag mnie trafia, jak ludzie narzekaja na wszystko, a potem mowia, ze ie glosowali, bo to bez sensu, bo nie ma na kogo, bo co to zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 08.06.2009 03:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ja siem przyznam od razu że terroryzuje swoją rodzinę zaganiając ją na każde mozliwe wybory . A w sprawie frekwencji to wydaje mi się że w naszym kraju obowiązuje myślenie typu "demokracja daje mi same prawa - żadnych obowiązków" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 08.06.2009 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Phiiii, wyjadom ze sejmu same Kurskie i te inne buldogi zaczepne, zostaną ino poprawnie polityczne i kulturowo białe wykrochmalone mankiety. Nuuuuda będzie panie, nuuuuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 08.06.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A ja świadomnie i z premedytacją wczorajsze wybory olałem I z całą siłą i uporem będe narzekał i krytykował I nie ważne czy oddam głos czy nie oddam głosu na naszej arenia politycznej krążą jak na karuzeli non stop oszołomy o tym samym stopniu IQ tylko o innych nazwiskach. Oczywiście są rodzynki, których przyjemnie się słucha i widać, że mają jakiś dobry pomysł na naszą sytuację polityczno-gospodarczą Tylko co zrobi rodzynek w wielkim zakalcu ? Jedna wielka żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 08.06.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Niestety społeczeństwo, nie ma świadomości, że 70 % prawa jakie mamy, będziemy mieli, to prawo unijne.Frekwencja 24,53 % - żaaaaaaal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 08.06.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Powiadasz, że 70% Widząc co potrafią stworzyć nasi politycy i jakie mamy inteligentnie zbudowane ustawy i prawo obecnie oraz nadinterpretacje i samowolę interprtacyjną naszych urzędników przy stosowani litery prawa w polsce.Muszę powiedzieć, że już jestem przerazony. A zwłaszcza jak czytałem listy z nazwiskami, ulotki wyborcze, normalnie nic tylko strzelić sobie w łeb. I proszę nie piszcie o nieświadomości społeczeństwa, bo społeczeństwo swiadomie wybiera mniejsze zło dla swojego regionu. Tylko jak wybrać mniejsze zło, jak cokolwiek wybierzemy to bedzie żle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 08.06.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 I proszę nie piszcie o nieświadomości społeczeństwa, bo społeczeństwo swiadomie wybiera mniejsze zło dla swojego regionu. Tylko jak wybrać mniejsze zło, jak cokolwiek wybierzemy to bedzie żle.. Czyli pozwala wybrać innym - czy taka jest Twoja świadomość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.06.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Też byliśmy, teściu nie wziął okularów, podchodzi do mnie i pyta gdzie ma ten krzyżyk postawić, to mu pokazałam, ale komisja patrzyła na nas jak na dziwaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts