Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ostrzegam - mogę być niestrawny!

adam_mk

Recommended Posts

Witam

Byłem...

Spełniłem obowiązek europejczyka...

Zawsze staram się wypełniać .. obowiązki...

I co?

I teraz mam pełne prawo moralne "lecieć z Nimi równo" jak mi się co nie spodoba! :lol: :lol: :lol:

Tłumów nie było. Ciekawe, że jak trzeba ocenić CO BYŁO WŁAŚCIWE to są... :roll:

Wiele razy spotykam narzekania na wszystko i wszystkich. Na rząd, na czasy na warunki...

Jak sobie ich nie wybieramy, nie kształtujemy sami - to dobrze nam tak!

Ostrzegam uczciwie, że wobec tych co nie wybierają a narzekać nie przestają - mogę być niestrawny!

Pozdrawiam Adam M.

• Odpowiedzi 117
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hehe, właśnie wróciłam do domu po glosowaniu, pustki na listach przede mną i za mną (widziałam jak podpisywałam, tłoku na kartce nie było :p ) i jak wsiadałam do samochodu to powiedziałam do małża: "Przynajmniej będę mogła sobie ponarzekać, bo byłam" :lol: 8)

U nas w domu zawsze chodziło się głosować - co innego, że często nie było wiadomo na kogo :o - taki był wybór ... (dla niezorientowanych wówczas głosowałam w mieście "Kazia" :roll: )

Wieczorem zaczną narzekać, że poszło kilka procent. Zawsze zastanawiam się, czy prezenterzy tv chodzą na wybory czy nie ? :D

Rzeczywiście tłumów nie było jak 4 czerwca wiele lat temu :):)

Ale też nie było pustek na liście. Myślę, że ludzie wyjechali - jak wracałam z budowy było multum samochodów wracających do miasta. Pewnie ludzie zostawili sprawę na wieczór...

A ja świadomnie i z premedytacją wczorajsze wybory olałem

I z całą siłą i uporem będe narzekał i krytykował

I nie ważne czy oddam głos czy nie oddam głosu na naszej arenia politycznej krążą jak na karuzeli non stop oszołomy o tym samym stopniu IQ tylko o innych nazwiskach.

Oczywiście są rodzynki, których przyjemnie się słucha i widać, że mają jakiś dobry pomysł na naszą sytuację polityczno-gospodarczą

Tylko co zrobi rodzynek w wielkim zakalcu ?

Jedna wielka żenada

Powiadasz, że 70%

Widząc co potrafią stworzyć nasi politycy i jakie mamy inteligentnie zbudowane ustawy i prawo obecnie oraz nadinterpretacje i samowolę interprtacyjną naszych urzędników przy stosowani litery prawa w polsce.

Muszę powiedzieć, że już jestem przerazony.

A zwłaszcza jak czytałem listy z nazwiskami, ulotki wyborcze, normalnie nic tylko strzelić sobie w łeb.

I proszę nie piszcie o nieświadomości społeczeństwa, bo społeczeństwo swiadomie wybiera mniejsze zło dla swojego regionu.

Tylko jak wybrać mniejsze zło, jak cokolwiek wybierzemy to bedzie żle..