Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prośba o zdjęcia ścian w kolorach ceglasto-czerwono-bordo

Recommended Posts

Mam wielką prośbę: poszukuję dla koleżanki zdjęc, inspiracji do przemalowania pokoju - przeglądnełam 10 stron forum ale mam 2 tylko:(

Problem jest taki: małe mieszkanko z aneksem kuchennym, wszystkie meble ciemnobrązowe i taka też podłoga, ściany białe. Zatem smutno i bez wyrazu. Trzeba ocieplic. Moja propozycja to jedna ściana w kolorze energetycznym typu cegła jakaś czerwień a druga jaśniejsza. Ja jestem za żółciami albo słabą pomarańczą, ale ona woli coś bardziej kremowego/beżowego.

Podsumowując: zawsze łatwiej to ocenic widząc efekt u innych.

Jak ktoś ma coś w tym stylu, to będę wdzięczna za zdj.

https://forum.murator.pl/topic/123898-pro%C5%9Bba-o-zdj%C4%99cia-%C5%9Bcian-w-kolorach-ceglasto-czerwono-bordo/

Podłoga zdecydowanie była pięka od razu po ułożeniu ale po pół roku wygląda jakby miała 10 lat. Generalnie porażka to deska barliniecka w kolorze brandy. Niedługo będzie zmieniona. Ale jak robiłam pół roku temu to zdjęcie wyglądała ślicznie :)
Podłoga zdecydowanie była pięka od razu po ułożeniu ale po pół roku wygląda jakby miała 10 lat. Generalnie porażka to deska barliniecka w kolorze brandy. Niedługo będzie zmieniona. Ale jak robiłam pół roku temu to zdjęcie wyglądała ślicznie :)

Kurcze, szkoda strasznie :-? Odcień jest rewelacyjny! Może uda Ci się znaleźć coś podobnego.