zygmunt1611 07.06.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Witam wszystkich Forumowiczów,mam pytanie odnośnie szamba a dokładniej odległości od innych instalacji mam na myśli wodociągową.Może miał ktoś z Was taki problem i jak go rozwiązać.Czy są jakieś warunki, jeżeli tak to gdzie ich szukać. Pozdrawiam i dziękuję z góry za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 08.06.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witam wszystkich Forumowiczów,mam pytanie odnośnie szamba a dokładniej odległości od innych instalacji mam na myśli wodociągową. Może miał ktoś z Was taki problem i jak go rozwiązać. Czy są jakieś warunki, jeżeli tak to gdzie ich szukać. Pozdrawiam i dziękuję z góry za pomoc. Chyba nie ma żadnych ograniczeń bo niby po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 08.06.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 teoretycznie nie ale szambo musi byc szczelne i z atestem ze to zbiornik do szamba wlasnie papiery i nic wiecej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts