struslav 07.06.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Witam Czy ktoś z szacownych forumowiczów ma doświadczenia lub wie coś na temat dwufunkcyjnego kotła olejowego Wertich Oil 14kw firmy Ulrich? Myślę o jego kupnie ale trochę zastanawia mnie jego niska cena (ok. 4500 zł). Czy są to kotły dobrej jakości, na które można liczyć? Jakie są ich mocne i słabe strony? Do ogrzania mam 60 m a docelowo 90 m. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 08.06.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Było... poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbiedrzycki 12.07.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Witam Czy ktoś z szacownych forumowiczów ma doświadczenia lub wie coś na temat dwufunkcyjnego kotła olejowego Wertich Oil 14kw firmy Ulrich? Myślę o jego kupnie ale trochę zastanawia mnie jego niska cena (ok. 4500 zł). Czy są to kotły dobrej jakości, na które można liczyć? Jakie są ich mocne i słabe strony? Do ogrzania mam 60 m a docelowo 90 m. Pozdrawiam Posiadam taki kocioł od ok. 6 lat i jak na razie wszystko jest wporządku. Nie narzekamy z rodziną na użytkowanie jak i jego pracę. Został zainstalowany przez autoryzowanego instalatora Ulrich i serwisowany zgodnie z instrukcją obsługi. Mogę polecic to urządzenie każdemu, kto jest zainteresowany kupnem kotła olejowego tej mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts