Pavulon 08.06.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Zaraz bede robil w domu elektryke bede montowal drzwi garazowe z silownikiem wisniowskiego czy zasilanie tej bramy trzeba poprowadzic do sufitu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 08.06.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Typowe rozwiązanie to: - 2 gniazda na suficie- (przyszłościowo) dodatkowy kabelek 3 żyłowy do wyłącznika na ścianie lub dodatkowego sterownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew74 08.06.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Jeżeli to brama Wiśniowskiego to nie ma potrzeby gniazdka na suficie (musiałem zlikwidować). Zasilanie jest na ścianie obok bramy. to chyba jedyny producent który tak ma. Reszta natomiast na suficie. No ale Wiśnowski ma aktualnie chyba najtaniej ja za swoją (2250x5000) w kolorze orzech, dwoma pilotami (standard) i najmocniejszym automatem dałem 6000zł brutto z montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 08.06.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Nie on jedyny ma zasialnie na scianie.My tez mamy takie rozwiazanie a bramy sa od kogo innego.Juz chyba masz wybrana brame wiec dowiedz sie u producenta jak dany model ma to rozwiazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts