saintmax 08.06.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witam. Czy ktoś może mi pomóc i odpowiedzieć ile będzie mnie kosztował (widełki) projekt garażu? Sytuacja wygląda następująco:- isntieje odebrany i zamieszkały budynek mieszkalny, ma podjazd do garażu- do ww. budynku zamierzam dokleić garaż- dom pochodzi od developera - garaż musi pasować "do osiedla" i jednocześnie musi być różny od budowanych przez developera (prawa autorskie??). Developer daje tylko zgodę na "formę" garażu żeby pasowała do otoczenia.- chciałbym, żeby garaż był podzielony na 2 części - garaz na auto i kotłownia. Z domu wyprowadzę wszystko co potrzebne do CO. Już mam podciągnięte pod ścianę. Komin graniczy między domem a przyszłym garażem- pow. planownego garażu 25-32m2- strop - nie znam się, ale chciałbym taki, który mógłby pozwolić w przyszłości dobudować na górze nadbudówkę. P.S. czy moge poprosić jeszce o architekta z rejonu wrocławia/okolic, którego można polecić ze względu na jakość/cenę ww. usługi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 08.06.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 napisz mail na adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saintmax 08.06.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dzięki zainfo. wysłałem zapytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts