WaldekZ 08.06.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ile płaciliście za wykonanie obłożenia schodów betonowych stopniami drewnianymi (bez balustrady)? Ile za materiał (i jaki), a ile za robociznę? Ja mam 15 stopni zabiegowych... (szerokość około metra) i ofertę za 7 tys (stopnie dębowe). Wydaje mi się drogo... . A jak to było u Was? Pozdrowienia WaldekZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 08.06.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 My za dębowe, 17 stopni, szer ok. 95 cm, 4 stopnie zabiegowe z dębu z balustradą płacimy 8,5 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldekZ 09.06.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 My za dębowe, 17 stopni, szer ok. 95 cm, 4 stopnie zabiegowe z dębu z balustradą płacimy 8,5 tys. Czyli też nieźle... Może ktoś ćwiczył wariant samodzielnego zakupu materiału i "wynajęcia" tylko robocizny? Nie wyszło by taniej? Prośba o info i porady... Pozdrowienia WaldekZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 27.06.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Jesli "towar" klienta...układam po ok.150 zł od stopnia z oblistwowaniem .Cena stopnia i podstopnia debowego lub jesionowego, to ok . 200-250 zł z vatem.klientów przewaznie wysyłam do tej firmy. http://www.drewex.net.pl/Dobry towar i dobrze wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts