Gość suurogal 26.11.2003 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 chcę zbudować dom z bali drwenianych o pow ok 140 m kw., czy ktoś budował dom w takiej technologii i jak mu szło , jak znalazł projekt dobre drewno proszę pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2003 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Ja widziałem , jak ktos taki dom z bali budował i nawet nieźle mu szło!!!. Ale projekt to chyba sam wymysli sobie. Nie powiem ci skąd go miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Iwik 28.11.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 W Muratorze było sporo na ten temat. Proponuję pogrzebać w Archiwum.Jest co najmniej kilka firm stawiających domy z bali, przysyłają katalogi, można sobie obejrzeć, ale ceny są generalnie wysokie. Taniej kupić projekt gotowy, np. w szkielecie drewnianym, zrobić potrzebną adaptację na bale i budować. Drewna szukać na Mazurach, w tartakach np. w okolicach Szczytna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts