xXmichasXx 08.06.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witam.. Mam pytanie, ciekawi mnie czy opłacalnie jest założyć w młodym wieku 'mały interes', a mianowicie chodzi mi tutaj o sprzedaż waty cukrowej, popcornu czy kukurydzy na różnych festynach, odpustach, miejszcach wypoczynju etc.. Czy to jest opłacalne ? i co najważniejsze czy trzeba posiadać jakieś specjalne pozwolenia itd. z góry dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xXmichasXx 13.06.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 nikt nic nie wie.. na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 13.06.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 nikt nic nie wie.. na ten temat ? Sprzedaż żywności ma niewątpliwy związek z instytucją zwaną "sanepid". Pójdź tam, powiedz im o swoich zamierzeniach, dowiesz się o różnych warunkach, które musi spełniać twoja objazdowa garkuchnia. Poza tym - musisz mieć finanse na zakup urządzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts