czech55 08.06.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witam, Bardzo prosiłbym o pisanie porad oraz swoich doświadczeń na temat przycinania listw przypodłogowych i kładzenia ich tak, aby wszystko pasowało. Ten problem nurtuje mnie od dawna. Będę wdzięczny za każdą poradę i pomoc.Chodzi w szczególności o szerokie listwy drewniane, montowane pod różnymi kątami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelgorczynski 08.06.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ze sprzętu ręcznego to coś takiego jest chyba niezbędne http://www.stanleyworks.pl/Narz%C4%99dzia+Tn%C4%85ce/Przyr%C5%BCnie/PRZYR%C5%BBNIA+NASTAWNA.ctlg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magicc 11.06.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 ja korzystałem z przycinarki stałej, nie nastawnej, choć przyznam iż nastawna jest zdecydowanie lepsza- ja w się z pokojach w którym są kąty inne niż 90 st, robiłem szablony do przycinania. Mierzysz ścianę, na wewnętrznej stronie listwy rysujesz krechę i jedziesz. Po max. dwóch docinkach zorientujesz się jakie potrzebujesz naddatki. łączenie listew planuj w najmniej widocznych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts