tom_ek1 08.06.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witam.wolf cgw 24/140 kontra dedietrich mcr24 z zasobnikiem 100 l Czy ktoś użytkuje któryś z powyższych kotłów?? jakieś spostrzeżenia??Który z nich lepiej wybrać?? Jak z serwisem tych kotłów?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom_ek1 09.06.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 nikt nie chce się podzielić wrażeniami z użytkowanie w/w kotłów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAPczyn 10.06.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Jakie straty ciepła ma twój budynek i ile osób będzie stale korzystać z c.w.u.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garbus2 10.06.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam. wolf cgw 24/140 kontra dedietrich mcr24 z zasobnikiem 100 l Czy ktoś użytkuje któryś z powyższych kotłów?? jakieś spostrzeżenia?? Który z nich lepiej wybrać?? Jak z serwisem tych kotłów?? pozdrawiam ja mam mcr24 i jestem zadowoloy. Tylko raz w ciagu ponad roku uzytowania zapchal sie odplyw skroplin i serwis przyjechal o 23.00 w niedziele - fakt ze duzo zalezy od serwisanta. Bylo kilku takich co mnie wysmialo przez telefon jak uzyszeli ze potrzebuje jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts