Gość M@riusz_Radom 08.12.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Super. I to nawet nie dlatego, że wygląda ładnie - bo wygląda - tylko, że chciało się zrobić własnoręcznie A wynik więcej niż lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 08.12.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 na zdjęciach nie widać wszystkiego, mam na myśli szczegóły typu fugi odchyłki etc., ale z tego co widać to super, naprawdę ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxlgreg 09.12.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 J316vision napisz co to za drzwi i jak się sprawują? Bardzo fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimmi 09.12.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Obie łazienki wyglądają bardzo ładnie i profesjonalnie zrobione (przypuszczam, że raczej ten komplement jest w tym przypadku ważniejszy ) Mam pytanie do TMK o płytki ścienne - dekoracje; oglądam spore ilości płytek, zwykle kiedy staram się zadecydować które wykorzystać w programie (do projektowania) i te wyglądają trochę znajomo, ale nie jestem pewna. Może mam je gdzieś w bazach, ale trochę zajęłoby mi ich przeszukiwanie i porównywanie; a jeśli nie mam, to chciałabym je sobie dodać do materiałów w programie pod postacią jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
J316vision 10.12.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 J316vision napisz co to za drzwi i jak się sprawują? Bardzo fajnie! Drzwi kupione w dużym markecie b.popularnym w naszym kraju. Przepraszam nie pamiętam nazwy a faktury są u księgowej. Jak wrócą mogę zajrzeć i wysłać mailem jeśli dalej jesteś zainteresowany. Kosztowały coś ok 700zł. Sprawują się bardzo dobrze. Z brodzika murowanego jestem bardzo zadowolony, jest duży i praktyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxlgreg 10.12.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 J316vision bardzo mnie interesują te drzwi !!!!Jeśli nie będzie dla Ciebie kłopotem to bardzo proszę sprawdź mi tą nazwę.Jakiej szerokości są te drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 10.12.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 na zdjęciach nie widać wszystkiego, mam na myśli szczegóły typu fugi odchyłki etc., ale z tego co widać to super, naprawdę ładnie. Masz więcej fotek w moim dzienniku na drugiej stronie, z montażu także. mimmi - fotkę całej serii masz w moim dzienniku, jak nie pokręciłem, to na podłodze fiji z Opoczna, a na ścianach flores także z Opoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabians 11.12.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 A może zrobimy z tego nie jeden wątek tylko post wielowątkowy gdzie będziemy tu wklejać zdjęcia łazienek które zrobiliśmy sami! I byłby wątek ogólny jak na dziale wnętrza "nasze łazienki" co wy na to?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 12.12.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 parę fotek z naszej łazienki, jeśli mogę zaśmiecać Ci wątek http://img31.imageshack.us/img31/6223/m199.jpg http://img7.imageshack.us/img7/4172/m202.jpg http://img38.imageshack.us/img38/6333/m203.jpg http://img197.imageshack.us/img197/9467/m204.jpg Musze przyznac, ze te ciemne kafle na podlodze dodaja lazience uroku, ale przede wszystkim glebi Wielkie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 13.12.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A może zrobimy z tego nie jeden wątek tylko post wielowątkowy gdzie będziemy tu wklejać zdjęcia łazienek które zrobiliśmy sami! I byłby wątek ogólny jak na dziale wnętrza "nasze łazienki" co wy na to?! Niezły pomysł tylko ze to co ja zrobiłem z ojcem wiele lat temu to raczej nie ma startu do tego co widać na tych zdjęciach. Na swoją obrone mam tylko to że my machnęliśmy cały dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
J316vision 14.12.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 J316vision bardzo mnie interesują te drzwi !!!! Jeśli nie będzie dla Ciebie kłopotem to bardzo proszę sprawdź mi tą nazwę. Jakiej szerokości są te drzwi? 90 to na pewno a nazwę sprawdzę jak się zobaczę z księgową lub będę w castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts