Daniel32 08.06.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 wiecie moze gdzie znajde jakiś sklep, w którym przytną mi wykładzine na wymiar? nie mam miejsca ani sprzętu żeby robic to w domu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 08.06.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 od tego jest wyszukiwarka w google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula7 09.06.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 np. Komfort ,Ale zawsze lepiej jest ją przyciąć w domu przy ścianie - możesz to też zamówić w komforcie , wtedy zapłacisz za towar i usługę 7% vat .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slavek_ 09.06.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witam. Nie radze decydować się na przycięcie wykładziny na wymiar w sklepie bo może się okazać ze pomieszczenie nie ma zachowanych kątów i bedą braki. 2 możliwości: Zakładasz sam. Miejsca potrzebujesz tyle co powierzchnia pomieszczenia plus lekki zakład, a sprzet to zwykłe noże do wykładzin. Zlecasz firmię np komfort i tak jak pisała wikula7 zapłacisz za materiał+usługa na 7% czyli taniej. Pozdrawiam.Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel32 12.06.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 w sumie jest pewne ryzyko, ale wikula ma racje - właśnie wróciłem z komfortu, gdzie dowiedziałem się, że mogą mi dociąc wykładizne na wymiar w domu i odrazu ją położyc - pytanie tylko czy ktoś z komfortem w tym zakresie ma jakies doswiadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieslav33 13.06.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 w sumie jest pewne ryzyko, ale wikula ma racje - właśnie wróciłem z komfortu, gdzie dowiedziałem się, że mogą mi dociąc wykładizne na wymiar w domu i odrazu ją położyc - pytanie tylko czy ktoś z komfortem w tym zakresie ma jakies doswiadczenia? Mam doświadczenia. Zdecydowanie dobre, ale nie w tym zakresie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel32 14.06.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 ja też w komforcie nie raz już coś kupowałem i zawsze było ok, sądze, że i tym razem przy układaniu wykładziny będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel32 23.06.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 no i podłoga ułożona, trzeba przyznac, że robota wykonana profesjonalnie, a co lepsze, okazało się, że można wypożyczyc gilotyne do cięcia paneli, wiec w kuchni panele może ułoże już sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts