bm_mi 08.06.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witam. czy ktoś mi powie, jaka powinna być wysokość montażu okna dachowego, gdy ścianka kolankowa ma 1m, do tego jeszcze w górę murłata jakieś 10cm.dekarze mówią, że powinno być na wys. ok. 155cm, tak aby licowało się z wewnętrzną stroną ściany.jak powinno być? czy mogę je trochę obniżyć? nie jest wtedy ciężko zrobić ocieplenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 08.06.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 co ty z wampirowatych jestes? i swiatla na poddasze boisz sie wpuszczac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 08.06.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 co ty z wampirowatych jestes? i swiatla na poddasze boisz sie wpuszczac? chcę widzieć coś z okna a nie tylko chmury:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 08.06.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 pomyśl, pomyśl wszystko już wiesz ! dekarze nie kłamią ale zrobisz jak chcesz ( opuścisz okno nizej to musi wejść w ścianę i wtedy gorzej ocieplenie i para wodna skraplajaca się na oknie będzie albo zalegać albo sciekać w tą ścianę) twój wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts