Gość 26.11.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Witam wszystkich, Właśnie przymierzam się do wyboru ekipy budowlanej. Czy moglibyście polecić mi sprawdzonych, dobrych, szybkich, nie pijących budowlańców, którym mógłbym powierzyć moją budowę (najchętniej w miarę niedrogich)? Wsponę jeszcze że buduję się (prawie) w Poznaniu. pozdrawiamLeszcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OKuba 26.11.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Znam ekipe z okolic Rogożna, ktora codziennie dojezdza do Poznania.Sa solidni, co do ceny to musisz przegadac sprawe. Jesli jestes zainteresowany to napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 26.11.2003 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 czy ja tez moglbym otrzymac info w tej sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JerzyB 26.11.2003 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Moją budowę obsługiwała ekipa z Obornik.Stan surowy wykonują nienagannie !!Dojazdy nie są dla nich problemem, ceny przystępne.Czysto, szybko, fachowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 12.12.2003 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 U mnie ściany z bk stawiała ekipa z okolic Pniew. Bardzo polecam do bk na klej rewelacja czysto, prosto i bez zadnych przerw np.kacowych. A cena 2x nizsza niz poznanskie firmy W nowym sezonie beda pracowac dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 12.12.2003 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Mariof, rzuć mi na priv namiary na tą ekipę, ewentualnie kilka cyferek dotyczących kosztów. Podrawiam. Maciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolfik 13.12.2003 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 Polecam swoje usługi.tel 502 505 117, 87-89-034e.mali [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 13.12.2003 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 ponawiam pytanko czy na priv moglbym otrzymac jakis namiar na w/w ekipy? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nero 29.12.2003 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 U mnie ściany z bk stawiała ekipa z okolic Pniew. Bardzo polecam do bk na klej rewelacja czysto, prosto i bez zadnych przerw np.kacowych. A cena 2x nizsza niz poznanskie firmy W nowym sezonie beda pracowac dalej czesc mariof po raz drugi, czy mogłbys ewentualnie rzucic na priv namiary na te godna polecenia ekipe. Z gory dziekuje Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 05.04.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 U mnie ściany z bk stawiała ekipa z okolic Pniew. Bardzo polecam do bk na klej rewelacja czysto, prosto i bez zadnych przerw np.kacowych. A cena 2x nizsza niz poznanskie firmy W nowym sezonie beda pracowac dalej czesc mariof po raz drugi, czy mogłbys ewentualnie rzucic na priv namiary na te godna polecenia ekipe. Z gory dziekuje Agnieszka sorry ze dopiero teraz pisze ale cos mnie nie powiadomilo ze jest post w wątku. Jak potzrebujesz te namiary to daj znać najlepiej na pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 05.04.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 jak komuś jeszce nie napisałem tych namiarów to prosze pisać na pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 05.04.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 moze Arkadly zajmie sie tym i wrzuci "najlepszych wykonawcow wielkopolskich" na swoja stronke internetowa razem z osoba polecajaca. ja tez moglbym polecic niektorych moich wykonawcow ale szukam tez nastepnych co Ty na to Arkadly? podejmiesz sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 05.04.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 moze Arkadly zajmie sie tym i wrzuci "najlepszych wykonawcow wielkopolskich" na swoja stronke internetowa razem z osoba polecajaca. ja tez moglbym polecic niektorych moich wykonawcow ale szukam tez nastepnych co Ty na to Arkadly? podejmiesz sie? OK. Mogę się tym zająć, ale piszcie na priva [email protected] Sam mam dobra ekipę, ale już mają zaklepane kilka terminów do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts