Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ekipa budowlana z Poznania

Gość

Recommended Posts

Witam wszystkich,

Właśnie przymierzam się do wyboru ekipy budowlanej. Czy moglibyście polecić mi sprawdzonych, dobrych, szybkich, nie pijących budowlańców, którym mógłbym powierzyć moją budowę (najchętniej w miarę niedrogich)?

Wsponę jeszcze że buduję się (prawie) w Poznaniu.

pozdrawiam

Leszcom

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
U mnie ściany z bk stawiała ekipa z okolic Pniew. Bardzo polecam do bk na klej rewelacja czysto, prosto i bez zadnych przerw np.kacowych. A cena 2x nizsza niz poznanskie firmy :) W nowym sezonie beda pracowac dalej

czesc mariof po raz drugi,

czy mogłbys ewentualnie rzucic na priv namiary na te godna polecenia ekipe. Z gory dziekuje

Agnieszka

• 3 months później...
U mnie ściany z bk stawiała ekipa z okolic Pniew. Bardzo polecam do bk na klej rewelacja czysto, prosto i bez zadnych przerw np.kacowych. A cena 2x nizsza niz poznanskie firmy :) W nowym sezonie beda pracowac dalej

czesc mariof po raz drugi,

czy mogłbys ewentualnie rzucic na priv namiary na te godna polecenia ekipe. Z gory dziekuje

Agnieszka

sorry ze dopiero teraz pisze ale cos mnie nie powiadomilo ze jest post w wątku. Jak potzrebujesz te namiary to daj znać najlepiej na pocztę

moze Arkadly zajmie sie tym i wrzuci "najlepszych wykonawcow wielkopolskich" na swoja stronke internetowa razem z osoba polecajaca.

ja tez moglbym polecic niektorych moich wykonawcow ale szukam tez nastepnych :)

co Ty na to Arkadly? podejmiesz sie?

OK. Mogę się tym zająć, ale piszcie na priva [email protected]

Sam mam dobra ekipę, ale już mają zaklepane kilka terminów do przodu.