bilbo 29.11.2003 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 W sumie sciana wychodziła ponizej 40 zł za m.kw. Tą cenę liczyłeś już własnie z transportem? A jaka grubość ściany? Budowałeś we Wrocku? Jesteś zadowolony ze swoich murarzy od silikatów? Możesz dać namiary na nich? Nasz wykonawca o silikatach nic nie wie pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 29.11.2003 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Przepraszam, że nie z odowiedzią a z pytaniem, ale czy ktoś mógłby mi powiedzieć to samo o Polsce południowej (Klucze, Ludynia) Telefon, który podałem Ci na priva jest do firmy w której kupiłem silikaty taniej niż w Kluczach, do tego mają super transport... Dodzwoniłaś się??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.11.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2003 Witam Ponownie "Gośc-Grzesiek" Mam swojego wykonawce, wybudował juz kilkadzisiąt domków we Wroclawiu...pochodzi z Kępna. Moge odać Ci namiary ale z silikatow buduje sie tak jak kazdy inny material na kleju np BK. Wykonawcy nie zawsze to lubia bo musza to robic bardzo dokładnie (cienka warstwa kleju nie pozwala wyrownywac nierównosci. Chyba ze chcesz na tradycyjnej zaprawie to wtedy nie ma znaczenia.Napisz na priv to pdam Ci namiary na swojego wykonawcę chociaż nie wiem czy ma na wiosne wolne terminy. Tak to jest ,że te dobre ekipy wybieraja spośród inwestorówMoj adres [email protected] Pozdrawaim grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulas 30.11.2003 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2003 kRYSTIANIE czy jesteś zadowolony z ekipu,która u Ciebie budowała?Jeśli tak to prosze o namiary na priwa lub [email protected] Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 30.11.2003 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2003 Mój wykonawca buduje z materiałów "SILIKATY Ostrołęka" sp. z o.o., to jest BLOK FMD 250x180x220. Nie wiem ile za to płaci, ale ostatnio przeklinał w żywy kamień, bo druga partia była 0,5 cm wyższa.... A ściany w "schodki", klejone... Odkuwał, przekładał, i przeklinał. Dlatego ostrzegam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.12.2003 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Witam! Budowałem i byłem bardzo zadowolony. Kilkadziesiąt bloczków było popekanych ale na koniec budowy "Teodory" dorzuciły jedna paletę gratis. Drugi raz wybrałbym ten sam materiał. Oczywiscie jest on najlepszy dla tych którzy decyduja sie na sciane dwu lub trojwarstwoą. Bob budowniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 20.07.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 poprosze rowniez o namiary na te hurtownie o ktorej wspominal krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts