zielony_listek 09.06.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Mam w najbliższy weekend gości i szukam, gdzie mogłabym ich zabrać.W zeszły weekend była i Góraszka i Dni Techniki Kolejowej i cos tam jeszcze, a na ten weekend nic nie mogę znaleźć. Głównie coś dla 10-letniego chlopca.Nie słyszeliście o jakims festynie, imprezie rodzinnej w Warszawie lub okolicach? Na pewno pójdziemy do Zoo, może jakąś wystawę znajdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.06.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 muzeum motoryzacji a Nadarzynie, Muzeum kolejnictwa na ochocie, muzeum z bronią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 09.06.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 muzeum motoryzacji a Nadarzynie, Muzeum kolejnictwa na ochocie, muzeum z bronią... Na pewno będzie ZOO i Muz. Wojska Polskiego albo Muzeum Motoryzacji, ale nie chce robic maratonu po muzeach. W sobotę jest np. festyn w stylu przedwojennej Warszawy: http://www.kercelak.wola.waw.pl/page/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.06.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Po trudach zwiedzania i ogladania proponuje 2-godzinna wycieczke tramwajem wodnym, jako czas na odpoczynek, ogladanie, opalanie i robienie zdjec Potem maly sus do Wilanowa, w szczegolnosci mniej uczeszczanych terenow za Palacem, z akwenem wodnym, nenufarami i ukrytami w alejkach rzezbami. A gdy juz zglodniejecie moze byc grill w milej restauracji dokladnie na przeciwko wejscia do parku przed Palacem i zamownie piersi z kurczaka w szpinaku, pieczonych zmieniakow z sosem czosnkowym i innych smakolykow BTW nie zapomnijcie tylko zabrac odrobiny bulki dla kaczek i orzeszkow dla wiewiorek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 15.06.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Niestety, pogoda pokrzyżowała nam plany. Dzięki AmberWind, w sumie miałam podobna wizję, cos w tym stylu, tylko ta pogoda i czasu mało. Aha, co do zoo, to zachwycona byłam salą wolnych lotów w ptaszarni, gorąco polecam. Na dzien dobry zięba mnie przestraszyła, a potem... hm... jakby sie ze mnie naśmiewała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.06.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ja osobiscie polecam zagladanie do WIK-a tam można sobie poszperac i zobaczyc co sie dzieje w stolicy i wybrac cos wg swoich lub znajomych upodobań http://www.wik.com.pl/festiwale_przeglady/patronaty/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 17.06.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ja osobiscie polecam zagladanie do WIK-a tam można sobie poszperac i zobaczyc co sie dzieje w stolicy i wybrac cos wg swoich lub znajomych upodobań http://www.wik.com.pl/festiwale_przeglady/patronaty/ Dzieki Zuzanka, ale nie bardzo jestem przekonana do tego typu informatorów, probowałam czasem szukac - bez wiekszych efektów. Nawet nie to, że złe, ale akurat nie dla mnie. Odnoszą się głównie do imprez muzycznych albo do kin i teatrów, których repertuary mogę sama sobie sprawdzić. Na lansowanie to ja juz za stara jestem Dla dzieci jedna informacja o Dniu Dziecka na Polu Mokotowskim w 2009, reszta z zeszłego roku. No chyba, że ja szukac nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts