KiZ 09.06.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Cholera mnie bierze, bo cosik mi poczta nie gra Mam blueconnect na huawei e160, full zasięg. Sprawdzam pocztę na firmowym serwerze przez squirrel'a. Od jakiegoś tygodnia dzieją się cuda, zwłaszcza przy wysyłaniu - najlżejsze maile "mieli" czasem kilka minut i sie zawiesza. Podobnież nie dodaje załaczników . Czasem miewa przebłyski i wszystko działa bez zarzutu, jak do tej pory. Z blueconnecta korzystam tylko w jednym budynku w jednym i tym samym pomieszczeniu. Mój kumpel mówił mi, że zna budynek w którym z blueconnecta da się tylko zasysać, ale export jest niemożliwy. Jest to prawdopodobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.06.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Tii...gdzie Ty poznajesz tych kolegów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts