to-mecz-q 09.06.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witam aktualnie jestem w trakcie prac nad przeróbką starej chlewni w garaż na auto. Postanowiłem że wykopie kanał. i tu pojawił się problem. Ponieważ mieszkam na dość mokrym terenie i jestem niemal pewien że po wykopaniu kanału pojawi się w nim woda moi sąsiedzi mają kanały garażowe i niestety ciągle pojawia się w nich woda. niestety nie mam gdzie spuścić tej wody ponieważ mieszkam w "dołku". Mam więc pytanie czy istnieją jakieś sprawdzone i nie drogie metody na budowe kanału na mokrym terenie? są może jakieś "wanny" które można wpuścić w ziemie? Bardzo prosze o pomoc!!! i z góry dziękuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobi033 09.06.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 mam podobna sytuację i też szukam takiej wanny ale nigdzie nie mogę znaleźć a słyszałem że ktoś produkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to-mecz-q 09.06.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 no słyszałem że kanały okładają folią ale to mało skuteczne jest chtba bo folia się przedziurawi i woda się dostanie lepszym pomysłęm wydaje mi się okleić kanał papą i zgrzać ale czy papa z czasem też nie pęknie??? Kobi033 jak coś znajdziesz to proszę daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts