sql 09.06.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 witam, wg. planu (a tego się staram trzymać) podłogę w garażu mam izolowaną 2xpapą na lepiku z wywinięciem 30cm na ściany, pytanie moje jest następujące: czy ową izolację i wywinięcie na ściany robi się na gołe (silka) ściany i potem tynkuje (tak bym prywatnie obstawiał ), czy może ściany tynkuje się, a papę kładzie i wywija przed wylewkami? za tym drugim sposobem stoi dość mocny argument potencjalnego uszkodzenia izolacji podczas prac tynkarskich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irreality 09.06.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Papa na lepiku wywinięta 30 cm na ścianę Moim zdaniem to wygląda tak - tynki, izolacja podłogi wywinięta na ścianę (ale raczej tylko z folią taki numer), wylewki i później folia ucięta przy wylewce... no ale nie wiem - różnie można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts