Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

J&M budują domek... komentarze

Recommended Posts

Milucha: ekipe P. Krzysia polecam całym sercem są naprawdę solidni, i cenowo rewelacyjni za moją chate zaśpiewał 40 tyś na gotowo :) Kolega z pracy za niecałe 300m2 zapłacił mu 27 tysiaków. U mnie co prawda cena zrobiła sie już prawie razy dwa ale to przez te paskudne przeróbki. Przemyślcie dokładnie wszystko na etapie projektu bo wyburzanie, przerabianie itd, to strasznie wkórwiający temat:(

A wykowancy za darmo tego nie robią.

Z jakości będziesz zadowolona napewno. My mamy inspektora z krórym naprawde nie ma dyskusji, jest pedantyczny i bardzo dokładny, zna się na rzeczy jak mało kto zresztą wykłada na uniwerku i polibudzie, bardzo żadko zajmuje się takimi domkami jak nasze, musiałem się mocno nagimnastykować żeby się podjął takiej drobnostki jak nasza chata, nie spoufala się z ekipami i wpada z zaskoczenia zreguły nastawiony negatywnie, wielokrotnie miło się rozczarował pracą Halaka.

Działaj z papierami i odpalajcie budowę to wbrew pozorom bardzo przyjemny temat. Ja na mojej ładuje baterie :) tak działa na mnie uspokajająco :)

Pytałaś o Polski Komfort - dzis zaktualizowałem dziennik specjalnie wsadziłem kilka fotek by wszyscy zobaczyli jak im idzie i jak to mniej więcej wygląda.

Z innej beczki:

Czy ktoś wie może czy jest jakaś szansa by zamontować rolety zewnętrzne na skośne (trójkątne okna)?

Szukałem w necie i nic nie znalazłem, aż mi się nie chce wierzyć że jest taka luka na rynku i po prostu tego nie produkują.

Strasznie bym chciał zamontować na górze rolety ale mam wszędzie skośne okna i nikt nie chce mi się tego podjąć. TRAGEDIA!

Fidziu,

po godzinie kiedy pisaleś :D wnioskuje że cierpisz na bezsenność. Ty się kładłeś spać to ja wstawalam do pracy :(.

wracając do p. Krzysia i jego rewelacyjnej ceny.... mój mail to

milucha1983 @wp.pl tam wrzuć mi proszę namiar do Pana Krzysia.

zastanawia mnie jedno. decydując sie na polski komfort wybiore na pewno standard wiec nie bede miała rekupetora, Twoim zdaniem, rachunek bedzie o wiele większy?

a co do Twoich rolet to napisałam tu i tam i czekam za odpowiedzią. Jak bede miała jakiś namiar to na 100 procent dam znać:-)

pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 5 months później...