fidziu 22.01.2010 02:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Milucha: ekipe P. Krzysia polecam całym sercem są naprawdę solidni, i cenowo rewelacyjni za moją chate zaśpiewał 40 tyś na gotowo Kolega z pracy za niecałe 300m2 zapłacił mu 27 tysiaków. U mnie co prawda cena zrobiła sie już prawie razy dwa ale to przez te paskudne przeróbki. Przemyślcie dokładnie wszystko na etapie projektu bo wyburzanie, przerabianie itd, to strasznie wkórwiający temat:( A wykowancy za darmo tego nie robią. Z jakości będziesz zadowolona napewno. My mamy inspektora z krórym naprawde nie ma dyskusji, jest pedantyczny i bardzo dokładny, zna się na rzeczy jak mało kto zresztą wykłada na uniwerku i polibudzie, bardzo żadko zajmuje się takimi domkami jak nasze, musiałem się mocno nagimnastykować żeby się podjął takiej drobnostki jak nasza chata, nie spoufala się z ekipami i wpada z zaskoczenia zreguły nastawiony negatywnie, wielokrotnie miło się rozczarował pracą Halaka. Działaj z papierami i odpalajcie budowę to wbrew pozorom bardzo przyjemny temat. Ja na mojej ładuje baterie tak działa na mnie uspokajająco Pytałaś o Polski Komfort - dzis zaktualizowałem dziennik specjalnie wsadziłem kilka fotek by wszyscy zobaczyli jak im idzie i jak to mniej więcej wygląda. Z innej beczki: Czy ktoś wie może czy jest jakaś szansa by zamontować rolety zewnętrzne na skośne (trójkątne okna)? Szukałem w necie i nic nie znalazłem, aż mi się nie chce wierzyć że jest taka luka na rynku i po prostu tego nie produkują. Strasznie bym chciał zamontować na górze rolety ale mam wszędzie skośne okna i nikt nie chce mi się tego podjąć. TRAGEDIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milucha1983 22.01.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Fidziu, po godzinie kiedy pisaleś wnioskuje że cierpisz na bezsenność. Ty się kładłeś spać to ja wstawalam do pracy . wracając do p. Krzysia i jego rewelacyjnej ceny.... mój mail to milucha1983 @wp.pl tam wrzuć mi proszę namiar do Pana Krzysia. zastanawia mnie jedno. decydując sie na polski komfort wybiore na pewno standard wiec nie bede miała rekupetora, Twoim zdaniem, rachunek bedzie o wiele większy? a co do Twoich rolet to napisałam tu i tam i czekam za odpowiedzią. Jak bede miała jakiś namiar to na 100 procent dam znać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milucha1983 31.01.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Fidziu, niestety wszyscy mi piszą ze rolety to tylko kwadrat i prostokąt:-( wiec jedynie pozostaje ci takie wyjście pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.03.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Fajnie ,że natknęłam się na Wasz dziennik.Podziwiam szczerze i gratuluję przedsięwzięcia!1Będe zaglądać ,bo klimaty bliskie mojemu sercu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milucha1983 08.09.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Fidziu, czekam na mailu za namiarami do Pana Krzysia. Chce ruszyć z budową na wiosnę z kopytka:-) mój mail [email protected]. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts