bowess 26.07.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Anulka fajna, tylko gorsza sprawa z przejściem dom-garaż. Byłoby, gdyby garderobę adaptować na korytarzyk. Teraz zależy, co wyjdzie taniej w adaptacji - przerysowanie iluś ścian działowych w środku, czy poprawki wyglądu zewnętrznego. Emil z zewnątrz mnie również nie zachwyca - bardziej podoba mi się rozwiązanie dachu nad wejściem w Anulce, a elewacje typu takich, jak mają zaproponowane projekty AR-1 albo Mateusz. No ale tak naprawdę to już kwestie kosmetyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 27.07.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 JEZELI CHODZI O GARAZ to myślę,żeby zrobić go po prawej stronie z przejsciem z kuchni,ale nie koniecznie,bo podoba mi sie fajnie doswietlona kuchnia i salon w orginale.garderoba jest swietna,nie zrezygnowałabym z niej za żadne skarby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 28.07.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Anulka jest świetna ze względu na bardzo ekonomiczną bryłę budynku i dach. Jeżeli garaż miałby być przeniesiony na przeciwną ścianę budynku, to w salonie można powiększyć drzwi tarasowe na elewacji ogrodowej (ja mam 5 skrzydeł ), a przejście z kuchni do garażu wprawdzie ograniczy miejsce na stół, ale może dać nieco miejsca na szafki wiszące, bo w wersji podstawowej wejdzie ich bardzo mało - ze dwie wąskie i jedna szersza. No ale przerzucenie garażu to znowu duży koszt adaptacji. Szukamy dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BiG_G 15.01.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Witam, Przymierzamy się do projektu Z41: http://z500.pl/projekt/Z41,Projekt-domu-parterowego-na-mala-dzialke-prosty-funkcjonalny-i-tani-w-budowie.html Jesteśmy jeszcze przed kupnem, jedziemy go oglądać w ten weekand bądź następny ponieważ namierzyłem już takiego w WLKP w fazie: 2 miesiące do wprowadzenia, także jedziemy porozmawiać z inwestorem obejrzeć projekt w realu. Czy ktoś z was miał styczność z tym projektem, ? wydają się to niezły projekt który można wybudować tania, kontaktowałem się z osobą po researchu którzy postawili ten dom, to z wykończeniem (pełne wyposażenie bez luksusów) na gotowo od 260 do 320 000 zł (solary). Według mnie jest to realna kwota, gdyż konstrukcja jest prosta. Jeżeli ktoś ma doświadczenie to proszę pisać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 01.07.2020 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 Czy ktoś z Państwa zdecydował się na ten projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts