Anisia3 10.06.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Mam ogromna prośbę do wszystkich forumowiczów. Mój mąż prowadził Żabkę i wyszedł na tym, jak Zabłocki na mydle. Została zamknieta. Z mojego sklepu internetowego nie da sie wyżyć. W tej chwili mój mąż wyjechał do Niemiec i szuka tam jakiejś pracy sezonowej przy zbiorach owoców, przycinaniu drzewek czy co tam jeszcze może być. Ale nie może nic znaleźć. jeśli ktoś wie o jakiejś pracy w Niemczech błagam o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d____o 12.06.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Mogłaby Pani rozwinąc temat Żabki ku przestrodze. Myslalem ostatnio o tej franszyzie. Co zawazylo o niepowodzeniu inwestycji? W sprawie pracy w Niemczech niestety nie mogę Pani Pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM1719504764 12.06.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Nie chce zapeszac ale u Niemcow w tym roku kiepsko, znajoma wrocila bo wlasciciel przesadzil z chemia i spalil plony, podobno w okolicznych regionach tez sporo ludzi wrocilo do kraju bo nieurodzaj.ps. tez jestem ciekaw co nie wypalilo ze sklepem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 13.06.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Jak będe w lepszej formie, to napiszę więcej. Ale tak w dwóch zdaniach: Tomek prowadził Żabkę 5 lat. Regularnie placił ludziom pensje i Zusy, zawsze pilnował wszystkich terminów w skarbówce. ALe że to wszystko trzeba płacić z utargu, a Żabka wymaga codziennego wpłacania pieniędzy do swojej kasy. Na dodatek miał pracownika, który kradł ( a tego się nigdy nie przewidzi), to w pewnym momencie zrobila mu sie zaległość w Żabce. Wpłacal im pieniądze, ale nie w pełnej kwocie, bo albo zaplaciłby Zusy i resztę, albo wplatę dla Żabki. Skoro Żabce brakowało, to z dnia na dzień zamknęłi mu sklep bez ostrzeżenia. I to tak w skrócie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts