Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zakładamy nową partię - czekam na elektorat

bobiczek

Recommended Posts

no , ba .... a teraz koniec euforii ...statut przedstawiac mi tu natentychmiast :D ...bo bez statutu ani rusz ....zacząć porządnie nie możemy :lol:

a jak sie upomne o tę zaleglą kasę od członków to podstawy musze miec , a nie potem że jakaś łapówka cy cuś ... :roll: :oops: :lol:

• Odpowiedzi 854
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dobra, zaczynam...............

I. POSTANOWIENIA OGÓLNE

1. Partia Muratora - posługuje się nazwą ( od skrótów Polak- lubiący dobrze zjeść, pijący , lubiący pospać , oraz myślący konstruktywnie i poddający się trendom światowym - ale rozważnie) - nazwa brzmi skrótowo MNFM - czyli Myślący Niegłupi Forumowicz Muratora

2. MNFM działa i kształtuje swoje struktury na podstawie mądrości członków oraz członkiń i zgodnie z ustalonym przez forumowiczów statutem.

3. MNFM działa na obszarze Rzeczypospolitej Polskiej, może także ustanawiać swoje przedstawicielstwa za granicą.

4. MNFM może być członkiem krajowych i międzynarodowych organizacji zrzeszających partie podobne ideowo i organizacje o podobnych założeniach pisanych na ogólnodostępnym forum Muratora.

5. Siedzibą MNFM jest strona Forum Muratora

§ 2

1. Celami MNFM są:

.....................................................

czekam na sugestie i propozycje

Bobiczku GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio się zastanawiałam, że dość długo nie było wiadomości na te tematy, ale teraz nadeszła wyśmienita wiadomość :D

Układaj dalej ten statut, boś się przez te Twoje sprawy zapóźnił w tym wielce ważnym zadaniu :wink:

bobiczek tia, a co my szara rzesza będziemy mieć ????

chwila.............

nie obiecywałem stanowiska w zarządzie?

ula,la, la,la..........

Ty weź nie bądź karany, wpłać minimum 100.000 , ja ze swej strony PRZYSIĘGAM SIĘ że nie będziesz żałował za 3 lata......... -:)

§ 2

1. Celami MNFM są:

1) cywilizacyjny, gospodarczy, normalny, bez świrowania rozwój kraju i ludzi go zamieszkujacych

2) udział w życiu publicznym społeczności Muratora

3) wywieranie metodami demokratycznymi wpływu na działalność ludzi budujacych swoje miejsce na ziemi, wbrew wszelakim przeciwnościom, układom polityczno- kolesiowskim oraz durnym urzędniczym przepisom oraz bankierom pazernym

4) wysuwanie kandydatów na stanowiska w organach państwowych i samorządowych - w celu normalności w pozytywnym tego stwierdzeniu znaczeniu.

2. W swoim działaniu MNFM kieruje się następującymi zasadami:

1) pogłębiania zaufania wyborców do klikających i spotykających się czasami z rzadka forumowiczów Muratora

2) zgodności uzgodnień MNFM z postanowieniami forumowymi

3) demokratycznego podejmowania decyzji

4) odpowiedzialności osób zajmujących stanowiska w organach MNFM

§ 2

1. Celami MNFM są:

1) cywilizacyjny, gospodarczy, normalny, bez świrowania rozwój kraju i ludzi go zamieszkujacych

2) udział w życiu publicznym społeczności Muratora

3) wywieranie metodami demokratycznymi wpływu na działalność ludzi budujacych swoje miejsce na ziemi, wbrew wszelakim przeciwnościom, układom polityczno- kolesiowskim oraz durnym urzędniczym przepisom oraz bankierom pazernym

4) wysuwanie kandydatów na stanowiska w organach państwowych i samorządowych - w celu normalności w pozytywnym tego stwierdzeniu znaczeniu.

2. W swoim działaniu MNFM kieruje się następującymi zasadami:

1) pogłębiania zaufania wyborców do klikających i spotykających się czasami z rzadka forumowiczów Muratora

2) zgodności uzgodnień MNFM z postanowieniami forumowymi

3) demokratycznego podejmowania decyzji

jak dla mnie całkiem ok, choć:

o mediach i fotografiach zapomniałeś :roll: :wink: :lol:

wiesz -trza wszystko uściślić , bo wiesz - potem...... :roll:

STATUT jak na partię normalnych (nawet inaczej) ...calkiem, całkiem normalny :wink:

ale to:

to już centralne przesadzenie ..... ja skarbnik jestem , to że niby co ....całym swym majatkiem mam odpowiadać?

a nigdy w życiu .... co to za odpowiedzialnośc :roll: ... ani łapówy , ani zawłaszczenia, ani kłamstw , ani mataczenia :roll:

to może o tej odpowiedzialności - to pomińmy ....tak....hm.... :oops: :lol:

nie bądźmy zakłamani

Prezes ma wydatki.

telefony, służbowy samochód powodujący zaufanie (optuję za Audi Q6) ochrona która nie pozwoli go sponiewierać w tłumie, ciuchy w prasie nie krytykowane, naturalna opalenizna-żadne solarium- , biuro czyste i słoneczne i sekretarka powabnie robiąca kawę ciśnieniową i lody dobre stawiajaca gościom........

ej........weżcie powyższe pod uwagę rozważnie, dobra? :D

jak dla mnie całkiem ok, choć:

o mediach i fotografiach zapomniałeś :roll: :wink: :lol:

wiesz -trza wszystko uściślić , bo wiesz - potem...... :roll:

STATUT jak na partię normalnych (nawet inaczej) ...calkiem, całkiem normalny :wink:

ale to:

to już centralne przesadzenie ..... ja skarbnik jestem , to że niby co ....całym swym majatkiem mam odpowiadać?

a nigdy w życiu .... co to za odpowiedzialnośc :roll: ... ani łapówy , ani zawłaszczenia, ani kłamstw , ani mataczenia :roll:

to może o tej odpowiedzialności - to pomińmy ....tak....hm.... :oops: :lol:

skarbnik i księgowa - najważniejsze.

Dobrze opłacani-ale ponoszący konsekwencje.

Ryzyk-Fizyk moja droga :D