daggulka 15.07.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 no , ba .... a teraz koniec euforii ...statut przedstawiac mi tu natentychmiast ...bo bez statutu ani rusz ....zacząć porządnie nie możemy a jak sie upomne o tę zaleglą kasę od członków to podstawy musze miec , a nie potem że jakaś łapówka cy cuś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.07.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 ja jezdem zdecydowanie normalny: 1. Polak 2. Katolik 3. Pijący 4. Niemało 5. Żonaty 6. Dzieciaty 7. Lubię dobrze zjeść i tradycyjne jadło 8. Lubię pospać 9. Nie lubię ... poniedziałków Pewnie się nadam. wyszła mi taka nazwa UWAGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.07.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 dobra, zaczynam............... I. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Partia Muratora - posługuje się nazwą ( od skrótów Polak- lubiący dobrze zjeść, pijący , lubiący pospać , oraz myślący konstruktywnie i poddający się trendom światowym - ale rozważnie) - nazwa brzmi skrótowo MNFM - czyli Myślący Niegłupi Forumowicz Muratora 2. MNFM działa i kształtuje swoje struktury na podstawie mądrości członków oraz członkiń i zgodnie z ustalonym przez forumowiczów statutem.3. MNFM działa na obszarze Rzeczypospolitej Polskiej, może także ustanawiać swoje przedstawicielstwa za granicą.4. MNFM może być członkiem krajowych i międzynarodowych organizacji zrzeszających partie podobne ideowo i organizacje o podobnych założeniach pisanych na ogólnodostępnym forum Muratora.5. Siedzibą MNFM jest strona Forum Muratora § 21. Celami MNFM są:..................................................... czekam na sugestie i propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.07.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 1. Kadencja władz partii, z zastrzeżeniem ust. 3 - 7, trwa od 2 do 4 lat. Wiec uwaga co piszecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.07.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Bobiczku GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio się zastanawiałam, że dość długo nie było wiadomości na te tematy, ale teraz nadeszła wyśmienita wiadomość Układaj dalej ten statut, boś się przez te Twoje sprawy zapóźnił w tym wielce ważnym zadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 15.07.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 bobiczek tia, a co my szara rzesza będziemy mieć ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.07.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 bobiczek tia, a co my szara rzesza będziemy mieć ???? Jak to co Dostęp do koryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.07.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 bobiczek tia, a co my szara rzesza będziemy mieć ???? chwila............. nie obiecywałem stanowiska w zarządzie? ula,la, la,la.......... Ty weź nie bądź karany, wpłać minimum 100.000 , ja ze swej strony PRZYSIĘGAM SIĘ że nie będziesz żałował za 3 lata......... - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 17.07.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 bobiczek ej no, nawet dla Ciebie NIE zmienię płci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.07.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Bardzo Cie przepraszam ale ja po męsku wszystkich traktuję kandydatów - czyli twardo. I nie próbuj zmiękczać mnie płcią, dobrze? Tym bardziej jak we władzach chcesz zasiąść. Krawat obowiązkowy - bez względu na płeć........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.07.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Bardzo Cie przepraszam ale ja po męsku wszystkich traktuję kandydatów - czyli twardo. I nie próbuj zmiękczać mnie płcią, dobrze? Tym bardziej jak we władzach chcesz zasiąść. Krawat obowiązkowy - bez względu na płeć........... Krawat już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.07.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 § 21. Celami MNFM są:1) cywilizacyjny, gospodarczy, normalny, bez świrowania rozwój kraju i ludzi go zamieszkujacych2) udział w życiu publicznym społeczności Muratora3) wywieranie metodami demokratycznymi wpływu na działalność ludzi budujacych swoje miejsce na ziemi, wbrew wszelakim przeciwnościom, układom polityczno- kolesiowskim oraz durnym urzędniczym przepisom oraz bankierom pazernym4) wysuwanie kandydatów na stanowiska w organach państwowych i samorządowych - w celu normalności w pozytywnym tego stwierdzeniu znaczeniu.2. W swoim działaniu MNFM kieruje się następującymi zasadami:1) pogłębiania zaufania wyborców do klikających i spotykających się czasami z rzadka forumowiczów Muratora2) zgodności uzgodnień MNFM z postanowieniami forumowymi3) demokratycznego podejmowania decyzji4) odpowiedzialności osób zajmujących stanowiska w organach MNFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.07.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Błagam. Powiedzcie że dobrze mi idzie ewentualnie nanoście poprawki Jako prezio-despota wysłucham, przytulę, przeanalizuję i odrzucę z bólem serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.07.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Błagam. Powiedzcie że dobrze mi idzie ewentualnie nanoście poprawki Jako prezio-despota wysłucham, przytulę, przeanalizuję i odrzucę z bólem serca Gdzie tam dobrze, przecież BARDZO DOBRZE Prezesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.07.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 § 2 1. Celami MNFM są: 1) cywilizacyjny, gospodarczy, normalny, bez świrowania rozwój kraju i ludzi go zamieszkujacych 2) udział w życiu publicznym społeczności Muratora 3) wywieranie metodami demokratycznymi wpływu na działalność ludzi budujacych swoje miejsce na ziemi, wbrew wszelakim przeciwnościom, układom polityczno- kolesiowskim oraz durnym urzędniczym przepisom oraz bankierom pazernym 4) wysuwanie kandydatów na stanowiska w organach państwowych i samorządowych - w celu normalności w pozytywnym tego stwierdzeniu znaczeniu. 2. W swoim działaniu MNFM kieruje się następującymi zasadami: 1) pogłębiania zaufania wyborców do klikających i spotykających się czasami z rzadka forumowiczów Muratora 2) zgodności uzgodnień MNFM z postanowieniami forumowymi 3) demokratycznego podejmowania decyzji 4) odpowiedzialności osób zajmujących stanowiska w organach MNFM jak dla mnie całkiem ok, choć: o mediach i fotografiach zapomniałeś wiesz -trza wszystko uściślić , bo wiesz - potem...... STATUT jak na partię normalnych (nawet inaczej) ...calkiem, całkiem normalny ale to: 4) odpowiedzialności osób zajmujących stanowiska w organach MNFM to już centralne przesadzenie ..... ja skarbnik jestem , to że niby co ....całym swym majatkiem mam odpowiadać? a nigdy w życiu .... co to za odpowiedzialnośc ... ani łapówy , ani zawłaszczenia, ani kłamstw , ani mataczenia to może o tej odpowiedzialności - to pomińmy ....tak....hm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.07.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Nie, to tylko odpowiedzialność przed Prezesem (jeśli łapówka bez jego udziału ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.07.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Nie, to tylko odpowiedzialność przed Prezesem (jeśli łapówka bez jego udziału ) aaaaa, to co innego ... z Preziem sie mogę podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.07.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 nie bądźmy zakłamani Prezes ma wydatki. telefony, służbowy samochód powodujący zaufanie (optuję za Audi Q6) ochrona która nie pozwoli go sponiewierać w tłumie, ciuchy w prasie nie krytykowane, naturalna opalenizna-żadne solarium- , biuro czyste i słoneczne i sekretarka powabnie robiąca kawę ciśnieniową i lody dobre stawiajaca gościom........ ej........weżcie powyższe pod uwagę rozważnie, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.07.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 jak dla mnie całkiem ok, choć: o mediach i fotografiach zapomniałeś wiesz -trza wszystko uściślić , bo wiesz - potem...... STATUT jak na partię normalnych (nawet inaczej) ...calkiem, całkiem normalny ale to: 4) odpowiedzialności osób zajmujących stanowiska w organach MNFM to już centralne przesadzenie ..... ja skarbnik jestem , to że niby co ....całym swym majatkiem mam odpowiadać? a nigdy w życiu .... co to za odpowiedzialnośc ... ani łapówy , ani zawłaszczenia, ani kłamstw , ani mataczenia to może o tej odpowiedzialności - to pomińmy ....tak....hm.... skarbnik i księgowa - najważniejsze. Dobrze opłacani-ale ponoszący konsekwencje. Ryzyk-Fizyk moja droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.07.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 boszszsz.... a kto jest księgową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts