cieszynianka 18.07.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 boszszsz.... a kto jest księgową? No chybaTy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 18.07.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 ja ja skarbnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 18.07.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 nieeeeee już się chyba zgłosiłam na asystentkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.07.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 A co dla mnie zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.07.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 niezły burdel tu mamy , siostrzyczki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.07.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 niezły burdel tu mamy , siostrzyczki .... Czy zakres dziłania naszej partii również to obejmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 19.07.2009 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 cieszynianka jak działanie to działanie trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 19.07.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 paragraf 3 1. Wybieranie (powoływanie) władz MNFM wszystkich szczebli odbywa się zwykłą większością głosów, w obecności co najmniej 15% aktywnych na forum uprawnionych do głosowania, chyba że inne przepisy statutu stanowią inaczej. Głosowania w sprawach personalnych są JAWNE. Odwoływanie członków władz MNFM następuje w tym samym trybie, co ich wybór (powołanie). ps: NIE DOTYCZY PREZESA 2. W przypadku, gdy uchwała nie może zostać podjęta z powodu nieobecności co najmniej 15% uprawnionych do głosowania, następny, prawidłowo zwołany zjazd ( - CZYTAJ SPOTKANIE W URZUCIE) może podjąć uchwałę przez osoby obecne, bez względu na nieobecność pozostałych uprawnionych. 3. Uchwały władz rejestrowane są niezwłocznie, komentowane na forum - nie później jednak niż w terminie 14 dni od ich podjęcia 4. Mandat członka władz MNFM wszystkich szczebli w trakcie kadencji wygasa wskutek: a) zawieszenia w prawach członka z powodów dla forumowiczów istotnych b) zawieszenia swojego członkostwa z ważnych przyczyn osobistych, c) wybudowania domu i dłuższej nieobecności na forum (powyżej 3 miesięcy) d) wykreślenia z rejestru członków e) pisemnej rezygnacji spowodowanej wklejaniem zdjęć ze spotkań władz i członków oraz wspólnego balowania na tychże spotkaniach 7) wykluczenia z powodów ogólnie uznanych i zaakceptowanych przez forumowiczów i forumową społeczność obrażania się durnego za niepozytywne komentarze na forum i za inne nieujęte tutaj akurat 9) lżenia i dowalania osobiście prezesowi - który przecież zawsze ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.07.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 dobra .....nadejszła wiekopomna chwila....... trza rozdzielić........................... tadddddaaaaaaam STANOWISKA !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.07.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Są już jakieś przymiarki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.07.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 hm.... stanowisko: PREZES jest już zajęte a co do pozostałych ..... mnie przydzielono w pierwszym wpisie SKARBNIKA ... i wiedzcie jedno ..... z naszych członków nie zedrę ....ale dla pozostałych nie będę miała litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.07.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 hm.... stanowisko: PREZES jest już zajęte a co do pozostałych ..... mnie przydzielono w pierwszym wpisie SKARBNIKA ... i wiedzcie jedno ..... z naszych członków nie zedrę ....ale dla pozostałych nie będę miała litości I słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.07.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 no to , cieszka ..... kim chcesz być ...przyznaj się ....co Ci się marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.07.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 no to , cieszka ..... kim chcesz być ...przyznaj się ....co Ci się marzy No właśnie sama nie wiem jeszcze A co jest do wzięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.07.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 no to , cieszka ..... kim chcesz być ...przyznaj się ....co Ci się marzy A co jest do wzięcia może nie "co" tylko "kto"? wiesz ...na spotkaniu kolektywu we wrzesniu się może okazac, że nasz Pan Prezes to całkiem przystojny i yntelygentny facet jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.07.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 no to , cieszka ..... kim chcesz być ...przyznaj się ....co Ci się marzy A co jest do wzięcia może nie "co" tylko "kto"? wiesz ...na spotkaniu kolektywu we wrzesniu się może okazac, że nasz Pan Prezes to całkiem przystojny i yntelygentny facet jezd Może i tak się okazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.07.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 ja powiem więcej ..... jak znam życie to na pewno się tak okaże i do tego najpewniej przyjedzie z żoną żeby nas bardziej ścisnęło jak przyleci to i bedzie opiernicz że my tu o dupie maryni zamiast stanowiskami handlować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.07.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 No to teraz o stanowiskach, jakie są przewidziane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.07.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Tak było na poczatku: Partia nazywać się będzie - NORMALNI. Ja oczywiście jako założyciel przewodniczący. Retro - wicek Pepeg - rzecznik - wygadany, bezkompromisowy Lump - na pożarcie mediom resztę kolektywu dopisujcie sami. Skarbnikiem pewnie Dagulka chyba Program - normalny jak w nazwie partii. Mamy szansę zaistnieć? PS: zboża z wagonów jakby co nie wysypujemy. I proszę o wpisy samych niekaralnych ale nam się kolektyw posypał ...bo: Retro, Pepeg i Lump nas tu olali centralnie i sie nie udzielają no to zostają te wymienione , oraz ja bym proponowała jeszcze księgową tej mafii ...sorrrrry ....tej partii na pewno sa jeszcze jakies inne równie potrzebne stanowska .... trza je tylko wymyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 20.07.2009 02:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 tylko żeby mnie któraś nie wygryzła z asystentki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts