KaTal 06.08.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 A czy ja też mogę? Lubię sobie chlapnąć i jak przesadzę to nic nie pamiętam.... Mogłabym zostac asystentką skarbnika Nadaję się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 07.08.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 no no zapomnieliście o asystentce PREZESA ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.08.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Coś się pusto zrobiło, Prezes na wojażach, a reszta rozpęd straciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 12.08.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 A czy ja też mogę? Lubię sobie chlapnąć i jak przesadzę to nic nie pamiętam.... Mogłabym zostac asystentką skarbnika Nadaję się? To ja asystentem. Też lubię toto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 12.08.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 e tam, ja jestem i cały czas czekam na oznakę życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 12.08.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 e tam, ja jestem i cały czas czekam na oznakę życia ty jesteś asystentka PREZESA. tu chodzi o asystentow SKARBNIKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 12.08.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 wykrot ja pretenduję na stanowisko ASYSTENTKI PREZESA ale nie dostałam żadnej akceptacji ....... nie dam się wygryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.08.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Poczekajcie, poczekajcie i tak Prezes osobiście musi wszystko zatwierdzić Póki co musi dokończyć obowiązkowe pławienie się w luksusie, ale jak tylko wróci to pewnie wyda odpowiednie zarządzenia i dekrety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 12.08.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 o części już zresztą poinformował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 12.08.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 wykrot ja pretenduję na stanowisko ASYSTENTKI PREZESA ale nie dostałam żadnej akceptacji ....... nie dam się wygryźć załatwię ci to z PREZESEM, nie bój żaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.08.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 wykrot ja pretenduję na stanowisko ASYSTENTKI PREZESA ale nie dostałam żadnej akceptacji ....... nie dam się wygryźć załatwię ci to z PREZESEM, nie bój żaby Ty nam tu do Prezesa przed szereg nie wychodź No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 12.08.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 wykrot z kobietami chcesz wygrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 24.08.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Ulalalaaaaaaaaaaa............... Prezes zdobywał elektorat wśród zagranicznej Polonii, a tu widzę kicha total Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.08.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 jaaaacieeee.....Prezio wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.08.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Wreszcie Już się bałam, że o azyl poprosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.08.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Prezesie, prezesie... A jak prezesa nie było to się nikomu palcem nie chciało klawiatury dotknąć. Skarbnik zdefraudował składki na własny, prywatny pobyt w Ruścu, członki się porozchodzili po kątach i walczyli o stołki i tylko ja stałem na straży i dbałem o porządek.Dostanę lizaka za słuszną postawę i donosik?i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.08.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Prezesie, prezesie... A jak prezesa nie było to się nikomu palcem nie chciało klawiatury dotknąć. Skarbnik zdefraudował składki na własny, prywatny pobyt w Ruścu, członki się porozchodzili po kątach i walczyli o stołki i tylko ja stałem na straży i dbałem o porządek. Dostanę lizaka za słuszną postawę i donosik?i Uważaj, żebyś na tej wazelinie orła nie wywinął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.08.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 O, straszy mnie. A Ty wiesz co to jest groźba karalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.08.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 cieszka ...a jak jeszcze bedzie ślizgał i donosił , to mu tą wazelinę wiesz gdzie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 24.08.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Tomkwas z racji nicka i herbu oryginalnego ma u mnie poważanie i wara od niego. To jest normalna informacja - a nie donosicielstwo - nie mylcie pojęć. Z racji słusznej troski o dobro partii i jej właściwego wizerunku - otrzymujesz kochany dodatkowy talon na sprzęt z beczką piwa i dodatkowo nie musisz pedałować przez 3 punkty postojowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts