Gość M@riusz_Radom 28.08.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 chyba lepiej -czy zechce się pani zapisać do partii No za "czy mogę Panią wciągnąć na członka" to pewnie bym w ryło zarobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 nooooo.... aż by plasnęło Mariuszku ...bedę natrętna i namolna ... a może Ty do nas w Ruścu jednak dołączysz? wiesz .... satinkaa jest usprawiedliwiiona .... bo jeszcze nie ozdrowiała , a Ty jako członek elektoratu co masz w temacie do powiedzenia, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 28.08.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 ooooo znowu członek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.08.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Może "członek z ramienia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 29.08.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 cieszynianka myślę, że PREZES to ma ramię http://img269.imageshack.us/img269/8228/kobietylubiamiesnie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 29.08.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 nooooo.... aż by plasnęło Mariuszku ...bedę natrętna i namolna ... a może Ty do nas w Ruścu jednak dołączysz? Nie wiem jeszcze czy mi jakaś delegacja nie wskoczy. Ale pamiętam i czytuję wewątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.08.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 noooo .... pamiętaj ...ja liczę na 100% obecność elektoratu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 29.08.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 daggulka udzielam Ci pełnomocnictwa w występowaniu w moim imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.08.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Wy tak pochopnie nie rezygnujcie z wyjazdu, bo jak tam będzie przydzielanie stanowisk, to jeszcze Was ominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 29.08.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 cieszynianka już się usprawiedliwiałam, mam nadzieję, że nie zapomnicie o mojej skromnej osobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.08.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Ok, o coś dla Ciebie się postaramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 29.08.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 jakie "o coś" na asystentkę się zgłosiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.08.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 jakie "o coś" na asystentkę się zgłosiłam No i to jest to "coś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 29.08.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 no podniosłam się na duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.08.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 A Prezesa znowu nam gdzieś wessało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.08.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 a ja ....prawa ręka prezesa.... człowiek od kasy - nie mam ja zgłaszam sprzeciw i natentychmiast proszę mi przydzielić asystenta .... tylko żeby był: stanu wolnego, zabójczo przystojny, wiek: max. 35 lat, zadbany, uległy , ale też potrafiący przejąć inicjatywę jeśli trzeba, z własnym mieszkaniem, z wypasioną bryką, z willą za miastem, najlepiej na mazurach lub nad morzem, inteligentny .... ale bez przesady , z intratną dobrze płatną posadą .... asystowałby mi dorywczo, lubiący zwierzęta .... w sensie znający nazwy: kotku, myszko, rybeńko.... bez nałogów .... i to by było na tyle kandydatury proszę zgłaszać na priv koniecznie z linkiem do zdjęcia ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 29.08.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 daggulka Ty masz głowę też by mi się przydał jakiś sekretarz jakieś 190 wzrostu, barczysty blondyn o czarnych oczach mrauuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 30.08.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 a ja ....prawa ręka prezesa.... człowiek od kasy - nie mam ja zgłaszam sprzeciw i natentychmiast proszę mi przydzielić asystenta .... tylko żeby był: ... stanu wolnego, - nie jestem zabójczo przystojny, - wręcz przeciwnie wiek: max. 35 lat, - razy 2 zadbany, - a gdzież tam uległy , ale też potrafiący przejąć inicjatywę jeśli trzeba, - krnąbrny i pyskaty z własnym mieszkaniem, - bez z wypasioną bryką, - taka z dyszlem, ale ma tylko jedno koło, resztę ukradli z willą za miastem, najlepiej na mazurach lub nad morzem, - mam namiot inteligentny .... ale bez przesady , - no, tu na pewno bez przesady. z intratną dobrze płatną posadą bezrobotny, .... asystowałby mi dorywczo a czemu tylko dorywczo?, lubiący zwierzęta lubię je jeść.... w sensie znający nazwy: kotku, myszko, rybeńko.... klępo, makolągwo, hieno, bez nałogów .... a co warty chłop jak wypić nie lubi, a jak wypije, to i cygara pociągnie, więc piję i palę Więc myślę, że się nadaję i zgłaszam swoją kandydaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.08.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Wykrot ....no kurrrrde...jakby nie patrzeć ...nie kwalifikujesz się .... przeważyło : "krnąbrny i pyskaty" bo to ja tu jestem krnąbrna i pyskata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 30.08.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Wykrot ....no kurrrrde...jakby nie patrzeć ...nie kwalifikujesz się .... przeważyło : "krnąbrny i pyskaty" bo to ja tu jestem krnąbrna i pyskata nie bądź pochopna. Ty się jeszcze zastanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts