bobiczek 11.06.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Ty się nie mądruj tylko zapisuj. Karalna-niekarana PS: jakie to bendom mądre ludzie w tej partii, no,no...aż slinka cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 12.06.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Idea słuszna i się piszę. Zgłaszam tylko uwagę, że nazwa taka jakaś mało lotna. No bo jaki to będzie skrót miało: "N". Może coś w stylu Normalni Forum Muratora ("NFM"), albo Normalni and Bobiczek (N'n'B). Na zakończenie chciałbym tylko delikatnie nadmienić, że pozostanę dalej wśród swoich "sznycli i rolad" ponieważ trochę się na tym znam (a niektórzy to je nawet lubią), a na działalności partyjnej i zbieraniu głosów wcale. Naciągany argument. Jak potrafisz mówić zwięźle to się nadajesz Jak potrafisz długo i nie na temat, to się nadajesz. Jak mówisz tylko z sensem, to trzeba popracować, ale też nie jest to cecha dyskwalifikująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 13.06.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Jakby co to ja mam dyktafon. Może się przydać... A ja mam laptopa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 13.06.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Ja mogłabym podjąć próbę skorumpowania(kwota do ustalenia) Męczy mnie tylko ta nazwa,bo normalny to inaczej; -zgodny z normą,typowy ,zdrowy psychicznie i fizycznie.....no nie wiem... - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Ja chce byc korumpowana ...........zanim nastapi po-zarcie. Najpierw przyjemnosci a dopiero pozniej jedzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 14.06.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Ja też tak nieśmiało w sprawie korupcji - przyjmę każdą łapówkę byle duża była :-) nawet mogę się nią podzielić jak będzie wystarczająco duża no dobra małą łapówką też się podzielę Co do wstapienia do partii może być problem - czy normalny to ciężko będzie stwierdzić - obawiam się że współczesna medycyna może być bezsilna w diagnozowaniu takich przypadków :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 15.06.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Normalnie nikt normalny nie afiszuje się ze swoją normalnoscią. Normalni to brzmi bardzo podejrzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.06.2009 01:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 zajrzałem na koniec roboty póxną porą, poczytałem i jako założyciel dochodzę do wniosku - że uda się. I nawet Szymon Majewski nie będzie się miał chyba do czego przyczepić. A co do korupcyjnogennych to weźcie i przestańcie marzyć, dobrze? I jeszcze co do nazwy - niech jest już Normalni z Forum. NZF podobne do NFZ - może pomylą i bedą wpłacać składki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.06.2009 01:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 a jakby było Poprawni Inaczej (krótko PI) albo Niepoprawni Rozsądni (krótko NR) albo Niepoprawni Nie Do Ukarania (NNDW) ciulato, kojarzy się z NKWD albo Niepoprawnie Rozważni albo Niepoprawni Wierzący w Sprawiedliwość (NWWS) albo jużżżżżżżżżżżz rozwija sie, czekam na status zaczynajcie w punktach pkt 1 statusu - nigdy nie uznam bzdury za prawidłowość (tym bardziej za prawdę) pkt 2 statusu - nigdy nie posądzę duszy z forum za wroga mojego osobistego resztę kombinujcie - ustalimy status i zagłosujemy na punkty wspólnie Pozdrawiam PS: pisałem do nocy pisemka na wtorek dla polityków, wojewodów, inwestorów i wykonawców co mnie chcą przy umowie dla "Polski" zeżreć i pożreć w imię "celów i strategicznych inwestycji dla kraju-Ty durny oszołomie jeden Ty..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.06.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ja jezdem zdecydowanie normalny:1. Polak2. Katolik3. Pijący4. Niemało5. Żonaty6. Dzieciaty 7. Lubię dobrze zjeść i tradycyjne jadło8. Lubię pospać9. Nie lubię ... poniedziałków Pewnie się nadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 16.06.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 pkt 2 statusu - nigdy nie posądzę duszy z forum za wroga mojego osobistego Jak to tak bez wrogów i kłótni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.06.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 a jakby było Poprawni Inaczej (krótko PI) albo Niepoprawni Rozsądni (krótko NR) albo Niepoprawni Nie Do Ukarania (NNDW) ciulato, kojarzy się z NKWD albo Niepoprawnie Rozważni albo Niepoprawni Wierzący w Sprawiedliwość (NWWS) albo jużżżżżżżżżżżz rozwija sie, czekam na status NOBEL JEST Normalna Organizacja Bezprzykładnie Eliminowanych Ludzi Jest, Egzystuje, Służy i Trwa (chociaż złośliwcy mogą tłumaczyć tak: Niewiarygodne Obietnice Bobiczka Ewentualnie Ludzi Jego Egzekutywa Starego Typu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_lap 22.06.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 To ja się zgłaszam na partyjnego pasożyta, która to funkcja jest często ważniejsza niż ta piastowana przez przewodniczącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Profedalna 22.06.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ja się zgłaszam na działacza dołów partyjnych. Takich niezadowolonych dołów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 22.06.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ......................................................................................... ..................................... Lump - na pożarcie mediom.......................................................................... A ciekawe wlasciwie dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.06.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ojej, trochę mnie nie było i o mało co by mnie ominęło Ja też się zgłaszam, choć jeszcze nie wiem w jakim charakterze Może coś się dla mnie znajdzie Ps. Z tą normalnością to u mnie tak alternatywnie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.06.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 ......................................................................................... ..................................... Lump - na pożarcie mediom.......................................................................... A ciekawe wlasciwie dlaczego ? a weź ty się odstosunkuj od razu. I obiecaj, że na żadnych falach powodzi tu nie przypłyniesz... Siedź sobie tam gdzie jesteś i obiecujemy ci, że nikt ci tam w garnki zaglądać nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 01.07.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 pisać CV czy tak przyjmiecie ?? mam laptopa, dyktafon i jestem pojętna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teco 02.07.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 pisać CV czy tak przyjmiecie ?? mam laptopa, dyktafon i jestem pojętna hmm.. pojętna to raczej wada w przypadku członka partii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 02.07.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 teco ale doskonale parzę kawę i herbatę http://img229.imageshack.us/img229/3928/300132907.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts