galka 30.08.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 No nie mów Dagulka,że nie aprobujesz tej kandydatury Ma dwie bardzo ważne cechy;jest szczery i prawdomówny ale nie wiem czy to jest pożądane u kandydata na polityka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.08.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Ma dwie bardzo ważne cechy;jest szczery i prawdomówny no wiesz? zastanów się ...... po co mi asystent od którego codziennie będę słyszeć, że : jestem beztalencie kompletne szczególnie do zarządzania partyjną kasą , do tego mam zero aparycji czyli : mała, brylata , z długim nosem, krzywymi nogami i nadwagą no po co mi to ? Ty chcesz, żebym ja w depresje po tygodniu wpadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 30.08.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Ma dwie bardzo ważne cechy;jest szczery i prawdomówny no wiesz? zastanów się ...... po co mi asystent od którego codziennie będę słyszeć, że : jestem beztalencie kompletne szczególnie do zarządzania partyjną kasą , do tego mam zero aparycji czyli : mała, brylata , z długim nosem, krzywymi nogami i nadwagą no po co mi to ? Ty chcesz, żebym ja w depresje po tygodniu wpadła? Przecież tego chyba nie weźmiesz!!!! http://img.demotywatory.pl/uploads/1251452832_by_PiKeyPL_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 30.08.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Kochana ,to jest twój ogląd sytucji ,prawda może być zupełnie inna. Nie zapominaj,że widziałam Cię na zdjęciach ze zlotu i mijasz się z prawdą A kolega kandydat ,jeśli ma zacięcie dyplomatyczne utwierdzi Cię w przekonaniu,że w finansach jesteś król Midas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.08.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 dobra ...to żebyście wiedzieli kogo mi szukać - to wizualnie przedstawię : powinien posiadać : ciało Vin'a Diesel http://conventionfans.today.com/files/2009/05/riddick.jpg spojrzenie i uśmiech Tom'a Cruise http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Tom-Cruise-tom-cruise-374649_1024_768.jpg fortunę Bill'a Gates http://manager.money.pl/i/h/155/15259.jpg i inteligencję owczarka niemieckiego żeby nigdy nie zajarzył co się święci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 30.08.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 dobra ... i inteligencję owczarka niemieckiego żeby nigdy nie zajarzył co się święci czyli takie cuś http://img.demotywatory.pl/uploads/1251132142_by_JohnJones_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.08.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 wiesz , wykrot co ja bym zrobiła człowiekowi który doprowadza zwierzę do takiego stanu? napisałabym, ale by mnie zbanowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.08.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 ale masz rację ...owczarki niemiecki to jednak mądre bestie są to może .... powinien być po prostu naiwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.08.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 ale masz rację ...owczarki niemiecki to jednak mądre bestie są to może .... powinien być po prostu naiwny I koniecznie wierny, jak ten pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.08.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Kochana ,to jest twój ogląd sytucji ,prawda może być zupełnie inna. Nie zapominaj,że widziałam Cię na zdjęciach ze zlotu i mijasz się z prawdą bo media kłamią cieszynianka .... wierny powiadasz? .... to chyba z asystenta nici , bo się jeszcze chyba taki nie urodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.08.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Kochana ,to jest twój ogląd sytucji ,prawda może być zupełnie inna. Nie zapominaj,że widziałam Cię na zdjęciach ze zlotu i mijasz się z prawdą bo media kłamią cieszynianka .... wierny powiadasz? .... to chyba z asystenta nici , bo się jeszcze chyba taki nie urodził Może jednak przetestujesz któregoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.08.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 tak myślę i myślę .... nie będę jednak zachłanna .... podzielę się i pożyczać go będę ....jesteś pierwsza w kolejce to kogo testujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.08.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 tak myślę i myślę .... nie będę jednak zachłanna .... podzielę się i pożyczać go będę ....jesteś pierwsza w kolejce to kogo testujemy? Tego, który się pierwszy zgłosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.08.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 no ale wiesz ..... tak na odległość to nie bardzo ....przeca kota w worku brać nie bedziemy .... może poczekajmy do spotkania wrześniowego .... wybór bedzie , wypróbować można a nie tak w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.08.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 no ale wiesz ..... tak na odległość to nie bardzo ....przeca kota w worku brać nie bedziemy .... może poczekajmy do spotkania wrześniowego .... wybór bedzie , wypróbować można a nie tak w ciemno O tym właśnie myślałam, wrzesień - pierwszy etap castingu: solidny test składający się z części teoretycznej i praktycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.08.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 przygotowujesz teoretyczną czy praktyczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.08.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 przygotowujesz teoretyczną czy praktyczną? No właśnie nie wiem, a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.08.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 sama nie wiem, bo zobacz: teoretyczna to łatwizna: kilka pytań w stylu Kuby Wojewódzkiego i od razu bedzie wiadomo ale praktyczna to ....kurde.... nie wiem, czy się pozostałe ludziska z elektoratu dadzą bez szemrania jajkami obrzucić czy w solarce wytrzymać pół godziny albo przewieźć limuzyną prowadzoną przez Stevie Wonder'a dobra , Ty proponuj a ja jutro poczytam i pomyślę ...teraz czas spać ... gały mi się zamykają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.08.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Może Ci się jakiś ciekawy test praktyczny przyśni Też spróbuję poszukać natchnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 30.08.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 no i żaden blondyn się nie zgłosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts