wykrot 31.08.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 nooooooooooo.... kurna, się zgłaszam!jak nie mam konkurencjatów, tom jedyny, znaczy wygrałem casting, no nie? PS. dzisiejsze ognisko było w pytę............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ooooo...nie tak prędko .... konkurencja sie na spotkaniu pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 01.09.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 wykrot znaczy jesteś takim wspaniałym blondynem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.09.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 wykrot znaczy jesteś takim wspaniałym blondynem ? oj boszszszz ... nie pesz chopaka ... na zdjęciach ze spotkania zobaczysz co Cie mineło ... a gwarantuję że co jeden to przystojniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 01.09.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 daggulka nie dołuj mnie bo się zamknę w sobie http://img156.imageshack.us/img156/4871/xolaboga.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.09.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Hejka! Co to za chuć wakacyjna w partii podczas mojego urlopu? Spokój, bo powiem Prezesowi, to was rozliczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 01.09.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 retrofood kabel, nie podlizuj się PREZESOWI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.09.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Hejka! Co to za chuć wakacyjna w partii podczas mojego urlopu? Spokój, bo powiem Prezesowi, to was rozliczy! Następny się znalazł Uważaj, bo na wazelinie ślisko bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 02.09.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 cieszynianka biedak, myśli, że wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.09.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 retrofood kabel, nie podlizuj się PREZESOWI nie jestem kabel. Jestem elektryk i kable doziemiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.09.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Hejka! Co to za chuć wakacyjna w partii podczas mojego urlopu? Spokój, bo powiem Prezesowi, to was rozliczy! Następny się znalazł Uważaj, bo na wazelinie ślisko bywa To nie żadna wazelina, tylko męska solidarność. Skoro mamy wam oddać ustawowe 50% to i prezes jest niepewny, więc należy uważać. Poza tym członki chyba zapomniały, żem tu Prezesa zastępca, więc ciszej mię tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.09.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 retrofood kabel, nie podlizuj się PREZESOWI nie jestem kabel. Jestem elektryk i kable doziemiam. eeeeeleeeektyk powiadasz ...... ja już tam pamiętam jednego elektryka który prezydentem został ..... laski ... na niego trza uważać bo może dołki kopać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.09.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 retrofood kabel, nie podlizuj się PREZESOWI nie jestem kabel. Jestem elektryk i kable doziemiam. eeeeeleeeektyk powiadasz ...... ja już tam pamiętam jednego elektryka który prezydentem został ..... laski ... na niego trza uważać bo może dołki kopać .... On był elektryk do 24 woltów, znaczy elektrykiem chciał być. Ja jestem elektrykiem do 400 tysięcy woltów, znaczy elektrykiem jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.09.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 a elekrtyk od 200 woltów to chce być czy jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.09.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 a elekrtyk od 200 woltów to chce być czy jest? Od 230 jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.09.2009 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 a elekrtyk od 200 woltów to chce być czy jest? Od 230 jest. ... to mie wlasnie dwa dni temu pierdolnelo 240V trojfazowe (hamerykanskie - chiba 40 Amp - musze sprawdzic) od zasilania klimatyzacji ... wpadlo przez prawa lapke, a wylecialo w dupie (doslownie - mam siniaka fioletowego jak wielki stary dukat, na koncu kosci ogonowej) ... az mie z drabiny spierdzielilo ... ... pozdrowka zes Texasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.09.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Tak to jest, jak kucharz chce być elektrykiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.09.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Tak to jest, jak kucharz chce być elektrykiem! po co włazi do cudzej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.09.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 a skąd wiesz, że do cudzej? ... a może to twoja kuchnia była i towarzyszu Retrofood - drogi elektryku kolegi nie upilnowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.09.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ale się dyscyplina rozluźniła, ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A ci faceci powklejani wyżej spowodowali u mnie straszną deprechę.Byłem kiedyś blondynem, to może jednak spełniam warunki postawione i wysoko zawieszoną poprzeczkę.No bo nie doczytałem że byli blondyni - nie są brani pod uwagę.No i furę mam też niezłą.Oto dowód sprzed wieeeeeeeeeeeeeeelu lat.... http://photos.nasza-klasa.pl/1654237/10/main/54b5c0146a.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts